Галич, Аласанія, Кідрук...Зіркові гості «Бандерштату» розказали про свої тату. ФОТО

0
-8
Галич, Аласанія, Кідрук...Зіркові гості «Бандерштату» розказали про свої тату. ФОТО
Дракони, серця і дати народжження дітей... Які тату в зіркових гостей фестивалю "Бандерштат"?

З року в рік луцький фестиваль "Бандерштат" збирає тисячі людей. серед них - чимало віпів. Позаяк цей фестиваль гуртує яскравих людей, то яких тільки татуювань тут не побачиш. Ми скористалися нагодою і розпитали у зіркових гостей "Бандерштату" про те, якими є їхні тату, що означають, і чому, власне, з'явилися?

Отож, чи розкажуть про свої тату журналіст Зураб Аласанія, лідер гурту О.Торвальд Женя Галич, письменник Макс Кідрук та ведучий шоу "Право на владу" на 1+1 Сергій Іванов?


ЧИТАТИ ТАКОЖ: Репортаж з бандерівського раю, або «Ми волиняки нам усе до сраки»

***

Соліста гурту О.Торвальд Женю Галича вдалось піймати напередодні його виступу на гутірці. З-під чорної футболки виднілись майже повністю покриті татуюваннями руки. Серед них впало в око велике серце у вогні на лівій руці.

«Це перше моє тату, набив на честь своєї сім’ї. Найцінніше, що є у житті. Як бачите тут і пише Family», - каже Галич.



Піднімає рукав на правій руці на показує ще один малюнок, що символізує мир. Тим часом помічаємо за правим вухом іще одне зображення, схоже на букву «Х». Виявилось, це символ гурту О.Торвальд.



Голубка, годинник, різноманітні фрази, чудернацький музикант... На тілі Жені Галича чимало малюнків. Серед останніх – імена та дати народження дітей. Сам каже, не знає скільки всього має татуювань на тілі, проте не проти зробити іще.



***

Малюнки на тілі має спікер «Бандерштату» голова правління Ua: Суспільного Зураб Аласанія.

«Тату це дурниці (сміється). Але у мене є дракон, я просто у рік дракона народився», - показує на лівій руці. Нижче – чудернацьки візерунок, а всередині індійський напис. Каже, це означає інь, янь, енергія. А читається, як «Ом».



***

Два малюнки на руках має і журналіст Сергій Іванов. На правій руці – тризуб та візерунки.

«Ну тут все зрозуміло. Тризуб, але дещо у язичницькому форматі виконаний. Тут ще є стилізований візерунок київського традиційного візерунку для вишивання. Набив за 4 рази. Вийшло, що у минулому і цьому році», - каже Іванов.



На лівій руці – напис українською «Нема ніде нічого».

Тут назва моєї майбутньої книги і улюблена фраза моєї покійної бабусі Катерини Василівни. Вона так сідала дивилась десь ніби у інший вимір, як дзен, і от потім таке казала. Набив позаминулого року», - каже він.



***

Письменник Макс Кідрук теж має малюнок на тілі. Щоправда, ніхто у світі не знає, що він означає.

«Це 2009 року на острові Пасхи робив корінний рапануєць перед вильотом назад до України. Це копії 2 рядків писемності корінних рапануйців, яке називається ронго-ронго. Рядки однієї з табличок, яка вціліла до наших днів. Ніхто не знає, що це означає», - розповідає про малюнок Макс Кідрук.



Каже, писемність досі жива, але мова не символьна, а ієрогліфічна. А всі носії символьної писемності були закатовані у перуанському рабстві у 17 столітті.

«Ще хотів би набити повністю собі повністю рукав», - додає він показуючи на ліву руку.

Ірина КАБАНОВА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні