Як у Княгининку відкривали стадіон. ВІДЕО

0
-1
Як у Княгининку відкривали стадіон. ВІДЕО
Три спортивних поля, бігова доріжка, тренажери, майданчики для дітей. Усе це новенький спортивний комплекс у селі Княгининок, що в Луцькому районі.

На відкриття прийшли сотні мешканців об'єднаної територіальної громади, місцеві спортсмени, але найбільше тішиться новому стадіону дітвора, - йдеться у сюжеті «12 каналу».

Сучасний стадіон розмістився на місці колишнього шкільного спортмайданчика. Його збудували за три місяці, гроші залучали виключно з місцевого бюджету. Витратили на це близько восьми мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зачинено: діти не змогли пограти у баскетбол на новому стадіоні під Луцьком

«Ми вирішили зі шкільного стадіону зробити стадіон для громади, на якому зможуть займатися всі жителі, різних сіл. Приїжджати займатися сюди на велотренажерах, тренажерах для посилення мускульної системи, бігом. Практично вісім майданчиків для заняття спортом, я думаю, буде достатньо для всіх. Я думаю, всіх вистачить місця, і ніхто не буде битись за територію під сонцем», - сказала голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб.

Спорткомплекс у Княгининку назвали одним з кращих на Волині. А перший заступник Міністра молоді і спорту України Ігор Гоцул запевнив, що Волинь є прикладом для інших областей за будівництвом спортивної інфраструктури.

«Цей стадіон стає в один ряд з іншими спортивними об'єктами, які відкриваються на Волині. І можу з задоволенням констатувати: Волинська область в цьому сенсі є одним із лідерів, якщо не лідер в нашій країні», - сказав він.

Наглядатиме за стадіоном та даватиме поради спортсменам спеціальний тренер. Спорткомплекс працюватиме з 7 до 22 години. Займатись на ньому можуть мешканці усієї Княгининівської громади.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні