П’яний волинянин вигнав жінку з дітьми ночувати на вулицю

2
-1
П’яний волинянин вигнав жінку з дітьми ночувати на вулицю
У селі Маковичі Турійського району п’яний чоловік вигнав з будинку дружину разом з дітьми на вулицю. Ті змушені були ночувати під відкритим небом.

Про інцидент повідомив Маковичівський сільський голова, - інформує Турійське відділення поліції.

Так, на минулому тижні Маковичівський сільський голова розповів поліцейським, що жінка через конфлікти в сім'ї ночувала на вулиці разом зі своїми чотирма дітьми – двох, п’яти, десяти та дванадцяти років.

Правоохоронці встановили, що напередодні між 31-річною жінкою та її 33-річним співмешканцем після вживання алкоголю на грунті ревнощів виник конфлікт. У результаті жінка з дітьми опинилася на вулиці.

Вона заснула у кущах, а діти були поруч з нею.
Поліція спільно зі службою у справах дітей району матір та її чотирьох дітей направила до районної лікарні, аби обстежити стан їх здоров’я. Дітей направили у притулок.

Чоловіка притягнуть до адмінвідповідальності за вчинення домашнього насильства. Санкція статі передбачає, зокрема, адміністративний арешт до семи діб.

Жінку за неналежне виховання дітей притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП «Невиконання обов’язків щодо виховання дітей». Їй світить штраф до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наразі вирішується питання щодо позбавлення матері батьківських прав відносно дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їй 31, і троє дітей!!!!( От де джерело проблем, коли батьки окрім іпатися, нічого не можуть, тим паче дати діткам!((
Відповісти
А жінка, що???? 100 відсодків і далі буде його "любити" і казатиме що Вона сама винна...........Всетаки терплячі в Нас жінки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні