Ваша послуга – дикий совок: лучанин обурився роботою таксі

5
5
Ваша послуга – дикий совок: лучанин обурився роботою таксі
Лучанин Дмитро Василенко поскаржився на роботу однієї з місцевих служб таксі. З його слів, через незадовільну роботу перевізника він ледь не спізнився на автобус.

Деталі чоловік розповів у своєму Фейсбуці.

Дмитро Василенко повідомив, що викликав таксі, щоб встигнути на автобус. Однак через кілька хвилин він отримав СМС-повідомлення на телефон від диспетчера, що вільних машин наразі немає.

Чоловікові довелося добиратися власним автомобілем. Уже будучи на місці, він поспілкувався з таксистами служби, послугами якої хотів скористатися, і почув приголомшливу відповідь. Водії запевняли, що викликів не було.

«Не шановні перевізники - таксі Луцька! Послуга ваша - це якийсь дикий совок . «Морячок таксі». З вашої вини я сьогодні ледве не запізнився на автобус. Заказав машину, через п'ять хвилин смс – «в вашому районі машин нема»… Люди добрі, та у нас місто як район!», - написав чоловік.

«А обурило більше те, що на автовокзалі водії таксі запевнили що заказів не було... і що вони б з задоволенням за мої гроші виконали мій заказ.....Послуга таксі – незадовільна», - додав він.
Теги: таксі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас була аналогічна ситуація з таксі "Морячок". У мене дитина позаминулої зими травмувалася в школі (забій хребта). У школі нам сказали негайно зробити рентген. Знімок зробили і лікарі відпустили нас додому на амбулаторне лікування. Оскільки дитина практично не могла ходити я викликала таксі, щоб доїхати нам від мед. центру додому. В "Морячку" сказали що машина до мед. закладу вже виїхала. Передзвонили нам і сказали виходити за 7 хв. Ми вийшли, на морозі -15 ( грудень місяць) прочекали 20 хв. Телефонуємо в службу, запитати де машина? Нам відповідають: "Ви таксі не викликали. У нас такого виклику до такої мед. установи не було." Я в шоці. Добре що проїжджало вільне таксі іншої служби. Одним словом не рекомендую "Морячок".
Відповісти
це не морячок, а гімнючок таксі. замовляв таксі у цієї контори. диспетчер сказав що вартість замовлення буде орієнтовно 90 грн. таксист здер з мене 130 грн.. хоча за тим самим маршрутом більше 100 грн ніхто не колядував
Відповісти
на халяву якості не буде. ваша оплата -це совок.
Відповісти
Бачте, таксi йому не подобается....
Тут якось випливае зовсiм друге питання: ТИ ДЕ ПАДЛО ГРОШi НА ТАКСi ВЗЯЛО???
А не Путена ль ти агент???
Куди дивится СБУ???
Відповісти
Страна воюе, а вiн, бач на таксi розезжае....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні