Зі стелі більше не тече: у Луцьку відремонтували проблемну багатоповерхівку. ВІДЕО

2
1
Зі стелі більше не тече: у Луцьку відремонтували проблемну багатоповерхівку. ВІДЕО
Зі стелі більше не тече. Водопровідну трубу, через яку затоплювало квартиру на Гулака Артемовського163, - відремонтували.

Мешканці не раз викликали комунальників, проте ті відкладали роботу на потім. То ж - вони звернулися до журналістів. Тільки но медійники почали цікавитися деталями справи в третього жеку, який обслуговує проблемний будинок, сантехніки взялися за роботу того ж дня. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Як виявилось, проблема не лише у забитій каналізації, як переконував директор ЖКГ №3 Руслан Юлдашев. А й у несправній водопровідній трубі про що говорили самі жителі будинку. Водопровід застарів, адже будівлю звели понад півстоліття тому.

«Тут воно все старе і страшне. Тому прийшло в негодність. Але гарно зробили, запаяли там. Лишилось тільки прибрати це сміття», - розповіла мешканка будинку Галина Сакідон.

У телефонній розмові Руслан Юлдашев повідомив, що працівники підприємства полагодили трубу, через яку проходила холодна вода. Отвір, який утворився в стіні, замурують через два-три дні. Цей час необхідний для того, аби точно переконатись, що нічого не протікає.

Мешканці квартири, яку затоплювало надіються, що текти більше не буде. А також бідкаються, адже через надмірну вологість у приміщенні почали погано закриватись вхідні двері, повідставали шпалери і з'явився грибок на стінах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вам що, квартири давали з пожиттєвим утримуванням!?? Ви запарили попрошайки! Звіздуйте куди подалі з краііни!
Відповісти
В чому проблема? Розривайте договір, знайдіть перевірену фірму і не будете залежними від жеку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні