У Луцьку водій збив на смерть собаку, ще й вимагав гроші за подряпину на машині

20
-6
У Луцьку водій збив на смерть собаку, ще й вимагав гроші за подряпину на машині
У Луцьку водій Mercedes збив на смерть собаку й, не надавши йому допомоги, став шукати власника пса, аби той заплатив за подряпину на машині.

Про пригоду, яка трапилася 3 серпня близько 10:00 на вулиці Володимирській, Район.Луцьк повідомив власник пса Георгій Кіцмарішвілі.

Замість того, щоб надати першу допомогу, водій «Mercedes» став оглядати пошкодження на машині і з'ясовувати, хто власник собаки, щоб той заплатив за ремонт.

«Коли я послав його, бо був зайнятий порятунком своєї собаки, він викликав поліцію, і вже вони разом прийшли до мене в двір і над трупом собаки вимагали гроші за царапину на авто. Мені гидко, що з нами в місті живуть такі аморальні люди.

Ось цього песика вони мені забили і навіть не вибачились, а навпаки, мали претензії до мене. Вони пішли і сказали, що подадуть на мене в суд за те, що збили мою собаку.

Я хочу, щоб всі побачили обличчя нелюдів, яким залізо дорожче за життя», – розповів власник збитого на смерть собаки.

Теги: тварини, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собаку звичайно шкода, але якого милого хазяін не дивиться де бігає його собака, чому бігає по дорозі, а не у дворі в хазяіна???
Відповісти
А якби він збив лося, то бігав би по лісі і шукав його батьків чи єгеря? А може самого Кватирка?
Відповісти
а чого цей крикливий дебіл не тримає свою собаку? "А якби то дитина вибігла" А якби твоя собака вибігла і на дитину напала???
Відповісти
Собачка жив серед двуногих звірів, за що і поплатився. А на відео суперечка двох баранів.
Відповісти
Який ви розумник,хазяїне! Дуже повезло вам мати гроші та зв’язки,раз таку статтю хорошу заказали! І так почнемо з того,що інцидент стався не о 10:00 а о 19:00 про що може засвідчити поліція до якої в 19:13 надійшов виклик від нас!
Поговоримо про аморальність:
Ваша жінка найбільш якскравий приклад до цього слова! Раз ви вже почали переходити на особистості. Ваше відео зовсім не у вашу користь грає,якщо прислухатись то і тут можна зрозуміти рівень її вихованості . Коли ми прийшли з представником поліції він був шокований такою поведінкою жінки і нажаль не завдала ніяких дій. Ця «жінка» вибігла і беручись за стілець який стояв поряд почала замахуватися,погрожувати і прямо в лице поліцейському сказала «чого ти сюди прийшов,вали звідси бо я зараз свої мусаров викличу!». Думаєте ви самі розумні,так от скажу вам що в нас так само є відео де я ОБОВ‘ЯЗКОВО покажу всю нашу зустріч! Так само хочу щоб всі ваші читачі знали що доки ми чекали поліцію до нас вийшли сусіди цих багатєньких людей,які запитали чи жива собака і додали що собака така сама «ненормальна» як і її хазяйка в чому ви самі зможете переконатись якщо переглянете відео. Наскільки нам стало ясно то в цих людей двоє маленьких діток,а ця «хязяйка» вибігла з каляскою та кинула її на виїзді з того місця де починаються будинки і з криками «як я буду далі жити» почала падати на коліна. Все ясно,собака яку люблять дуже шкода ,але чи є це нормальною реакцією коли біля вас двоє маленьких дітей які повинні бути тепер найбільшою радістю життя!
Я шокована тим що в вас хватає наглості ще шось тут писати! Працівники поліції просто були шоковані цією «сімєйкою»!
Брехня на брехні. За бабкі всього купити ви не зможете!
Над трупом вашої собаки кажете? Хватило б розуму,то ви,як водій 2 машин (на наших),не «бляхарі» ви звісно,саме так ви нас назвали? Так от по вашим словам собака ж в машині лежала. Саме в той момент як ваша неадекватна жіночка запропонувала нашому другу поцілувати вашу мертву собаку в п‘яту точку.
Які ви бідні постраждалі по вашому сюжету! Що ж не показуєм істинного лиця? Коли ми запропонували нормально,цивілізовано з цим розібратись ,у присутності поліцейського ви нам що сказали? Що все що можете дати так це тільки «по єб*лу»!
От що я вам скажу,ви можете ще хоть 10 таких продажних статейок заказати ,але вам це ніяк не допоможе! Правду ви не сховаєте,а в нас є всі докази! Тому можу вам побажати тільки удачі у подальшому житті з вашою дружиною,яка ЯВНО не сповна розуму !
Відповісти
Шановні журналісти!
Перед тим, як висвітлювати будь-яку подію, треба спілкуватись з учасниками з однієї і другої сторони.
Відео на користь хлопця, який був за кермом!
Дуже вже паморочний жіночий крик поза камерою підливає ще більше масла проти власника пса. Зі всім розбереться поліція. Але впевнена, якби ж цей хлопчина не був упевнений у своїй швидкості, та і в загалі в "правоті", - то патрульних би не визивав.
Я на боці водія.
А якби він почав маніврувати на дорозі щоб не збити пса, і накоїв ще більше біди, як це часто буває.
Так що собаку шкода, але могло бути ще гірше!
Відповісти
Рєбяткі, а де елементарні основи журналістики? Де позиція водія? Шо за галіма однобокість?
Відповісти
Час такий хто підкине журналісту пару $ того зробимо героєм . Час такий немає в чому дивуватися
Відповісти
Пора ввести кримінальну відповідальність за наклеп, а для журналюх які пишуть на замовлення брехливі статті такий же термін покарання, як отримання хабара посадовими особами, як не глянь. у всіх журналістів невелика зарплата, а так в кожного і будинок і автомобаль, а як тільки доходить щоб подавали декларацію, то відразу волають ще тиск, спочатку почніть з себе, на Волині журналістів як таких можна назвати можна перерахувати на пальцях
Відповісти
безмежно шкода пса, але за самовигул - надавати власнику по дупі.
Відповісти
https://www.volyn24.com/news/109666-smertelna-avariia-na-odeschyni-vodijka-obmynala-sobaku-i-vletila-u-vidbijnyk-foto
Це відповідь!!!!!!!
Відповісти
цей випадок - реалії УРКАїнської тупості і невихованості. у цивілізованій країні власник того бобіка заплатив би не тільки за ремонт машини, а й моральну шкоду власнику машини. ті пєрци з розчепіреними пальцями вже дістали всіх.
Відповісти
А песик був з намордником, на повідку, з господарем переходив вулицю по пішоходному переходу?
Про що ви сперечаєтеся. Власника собаки оштрафувати і справу закінчено.
Відповісти
Ще хлопець стриманий попався.Собаковод явно просив по обличчю
Відповісти
Таких виродків на жаль вистачає, купують права а потім збивають тварин та людей, куди водій їхав куди дивився, в потолок свого дорогоцінного авто, мав би хоча б якісь людські почуття, замість того щоб бляху свою розглядати вибачився б та поспівчув
Відповісти
Ви нелюди навидь не подивились в сторону забитої тваринкі. А коли я подїхав щоб забрати його і повести в лікарню ваш водій кидався битися. Це ви рахуєте що ви все зробили провильно? А в статї написано все як було, вам було наіважливіще отримати грощі за залізяччя. То чого ви приходили в двір чинили розюорки ?йдіть і подавайте в су
Відповісти
Знаю я того тіпа. Такі дебіли рано чи пізно уєбуться в стовп і сошкребуть його з асфальту. Шкода собаку що стала жертвою того петуха.
Відповісти
Все нормально, давайте захищати водія, який замість того, щоб стежити за дорогою, ловив гав на проїжджій частині. Сьогодні це собака, за яку можна було елементарно хоча вибачитись і допомогти господарю тварини доставити до лікарні, а завтра він не побачить перебігаючу дитину? І що тоді? Піде до батьків вимагаючи гроші на відшкодування автомобіля? Був би цей водій людиною, він би не з поліцією прийшов, до людей а зі співчуттям і ніяка стаття б не з'явилася. Але зате всіх цікавить скільки коштує ця стаття і погані журналісти, які це написали. Мені вас шкода, ви настільки прогнивші, що не помічаєте тих цінностей, які мають бути в людини. Для вас життя це ніщо, а порахувати чужі гроші - це швиденько.
Відповісти
Заплатили паро грошенят ось і стаття така вийшла...
Я звичайно розумію, що собаку жаль і тд. Але нехай хазяйни слідкують де бігають їхні собаки. Ну і не адекватна поведінка цієї жіночки мене взагалі вбиває... Ви тільки послухайте як вона розмовляла зі працівником поліції!!! ЖАХ!! І ВЗАГАЛІ НЕ РОЗУМІЮ НАВІЩО РОБИТИ НЕ ПРАВДИВІ СТАТТІ!
Відповісти
Для всіх розумних коментаторів,яким шкода собаку, є одна відповідь- ви самі не потрапляли в таку ситуацію.. якщо ви рівняєте дитину і собаку як одинакове ("а якщо дитина вибіглва б?"), якщо ви БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІ настільки, що можете ьак просто відпустити свою УЛЮБЛЕНУ собаку бігати де їй заманеться-то проблема ваша, а не водія. Якщо ваша дитина може так просто вибігти на трасу, а ви не можете її навчити правил безпеки, то знову ж таки проблема ваша. На те ви і батьки і хазяїни, щоб слідкувати і не допускати такого.. стаття куплена, це очевидно, в Волині24 розчарувалась, хлопець не гнав, а їхав з належною швидкістю,не був би в цьому впевнений, то поліцію не викликав би. Якщо не маєте розуму подумати за другу сторону, проаналізувати статтю, то ваше єдине заняття- читати хреново зроблені проплачені статті і строчити гнівні коментарі про "бляхи".. та і якщо для вас особистість визначається номерними знаками її машини, мені вас шкода
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні