Чому топить луцькі дороги? ВІДЕО

0
-1
Чому топить луцькі дороги? ВІДЕО
Перехрестя вулиці Винниченка та проспекту Волі у Луцьку капітально відремонтували в 2016 році. Якість покриття відтоді не зіпсувалась, але дорогу регулярно затоплює.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Після дощу тут декілька днів стоять калюжі, на самісінькому переході, то ж, аби перейти дорогу - доводиться перестрибувати перехожим. Ще більше затоплює вулицю Гулака-Артемовського, яка давно не бачила ремонту.

Місцеві жителі кажуть, що тут після зливи діти мало не купаються у «морі», яке розливається серед дороги.

У міській раді кажуть, проблема у центрі Луцька виникла через те, що дорогу будували з мінімально допустимим нахилом. Тому мовляв вода там і затримується надовго.

«Буває таке, що будуються чи ремонтуються прибудинкові території, дороги з мінімальним нахилом, тобто вода стікає, але за півгодини, за годину. Можливо, треба було зразу будувати зливову каналізацію, однак там досить багато мереж і дуже тяжко її прокласти взагалі, тобто практично... щоб погодити її з нашою бюрократією, то треба було б півроку-рік чекати», - розповів дДиректор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

Наразі у міській раді планують поставити на цій дорозі додаткові лотки для води. Для цього доведеться розрізати асфальтне покриття. Роботи планують завершити до кінця вересня.

Що ж до вулиці Гулака-Артемовського, то вона у списку тих, що планують капітально відремонтувати у 2018-2019 роках.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні