У Луцьку пропонують запровадити безконтактний розрахунок у транспорті

4
3
У Луцьку пропонують запровадити безконтактний розрахунок у транспорті
У Луцьку пропонують встановити термінали по безготівковому розрахунку за проїзд в маршрутках.

З такою ініціативою виступила Ірина Хімічук, зареєструвавши відповідну петицію.

«На мою думку це трохи детінізує справжній прибуток власників маршрутів, що в свою чергу може їх спонукати до покращення умов в самих транспортних засобах. Для пересічних пасажирів - це також буде корисним, адже не треба буде шукати дрібні гроші для оплати і не треба турбуватись, що з крупної купюри до них може «не дійти» решта», - переконана автор петиції.

Ірина Хімічук додала, що ні в якому разі не пропонує відміняти готівкову оплату за проїзд, а лише хоче, щоб у транспорті додатково встановили термінали по безконтактній оплаті.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво автор передцим думав головою, чи можливо вона хоче за власний рахунок купити їх. Чи ідея як чиновнику заробити пару $?
Відповісти
Ви представник перевізника, водій у перевізника? Треба куплять. Головне чи Ваші патрони не почнуть їх ламати, як з навігаторами. Взагалі треба гнати усіх на старих автобусах та напевне і з маршрутними автобусами як громадським транспортом треба почати прощатися, ознака дикої відсталості (як ззовні так і по сервісу та й по всьму). Маршрутки це був вимушений і тимчасовий крок. Щось тимчасовість затянулась, перетворилась на паразитуючий нарив.
Відповісти
в Україні влада вже звикла різати гланди через задній прохід. інший шлях вперто ігнорує, вдосконалюючи накатаний спосіб
Відповісти
В Тернополі така система успішно працює вже більше року..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні