Керівника скандального притулку у Рожищі відсторонили від роботи

0
4
Керівника скандального притулку у Рожищі відсторонили від роботи
Директора Притулку для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації Леоніда Матвійчука (на фото) відсторонили від роботи.

"Прийнято рішення про звернення до Волинської обласної ради про відсторонення від виконання обов’язків директора навчального закладу Леоніда Матвійчука" - повідомив голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Окрім того, омбудсмен Людмила Денісова повідомила: "Остання інформація про притулок в Рожищі, що на Волині. Зараз там все обласне керівництво. Проходять слідчі дії. Керівника закладу відсторонили, обирається запобіжний захід".

Нагадаємо, у дитячому притулку в Рожищі троє дітей заявили про сексуальні домагання з боку керівництва установи. Ще у кількох помітили сліди побиття і кров на одежі.

Нагадаємо також, керівник установи Леонід Матвійчук називає звинувачення абсурдними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні