Через побиття та домагання дітей у Рожищенському притулку відкрили «кримінал»

2
4
Через побиття та домагання дітей у Рожищенському притулку відкрили «кримінал»
Через побиття дітей у Рожищенському притулку та ймовірне сексуальне домагання дівчат керівництвом установи відкрили кримінальну справу.

Нині правоохоронці допитують осіб, які можуть бути причетні до можливого вчинення протиправних дій стосовно дітей, а також опитують вихованців притулку, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Діти у притулку в Рожищі заявили про сексуальні домагання від директора

Також виявилось, що 17 травня 2018 року з притулку втік один із неповнолітніх. Проте з відповідним повідомленням щодо безвісти зниклої дитини керівництво притулку до правоохоронних органів звернулось лише 11 липня 2018 року.

Тобто дитину два місяці правоохоронці не шукали.

Відтак прокуратурою області 16 липня 2018 року голові Волинської обласної державної адміністрації надіслали лист із проханням вжити заходи до усунення та недопущення аналогічних порушень у подальшому, а також вирішити питання про притягнення до відповідальності посадових осіб КЗ "Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Справа делікатна. Якщо дозволяє законодавство, застосувати всі можливі методи. Якщо правда. Тоді в мене просто немає слів. Підозрюваних помістити в такі камери де вони до суду не доживуть. За таке знищують фізично. Але справа делікатна, треба акуратно. Все залежить від кваліфікації слідчих.
Відповісти
Цих уродів потрібно розстріляти без суду та слідства
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні