Хочуть з вбивць зробити «невинних діток і слухняних хлопчиків», - мама вбитої Катерини Литкіної

0
0
Хочуть з вбивць зробити «невинних діток і слухняних хлопчиків», - мама вбитої Катерини Литкіної
2 серпня минуло два роки від дня вбивства Катерини Литкіної.

Мама дівчини, Вікторія Литкіна звернулась до адвокатів, які захищають вбивцю, - пише Буг.

Пишу вам з болем у серці. Друге серпня для нашої родини стало страшним днем, коли жорстоко вбили мою донечку.

З цього дня минуло два роки, а біль від втрати меншим не став.

«Батьки не повинні ховати своїх дітей». Багато хто каже, що це Воля Божа, а я кажу, що це не Бог – це дурні, бездушні, жорстокі тварюки зробили це.

Кожен раз приїжджаєш на суд і слухаєш, які це гарні хлопчики, які добрі, чуйні, а скажіть мені, чи може добра людина вчинити таке звірство? А потім сидіти на суді і посміхатись мені в обличчя? В обличчя матері, яка втратила єдину дитину, в якої в один момент обірвалося все, яка не бачить майбутнього, не бачить своєї донечки, яка була для неї всім, в першу чергу, сенсом життя.

І в голові питання: «Як жити? Для кого жити? Що робити далі???». І чуєш, як мама вбивці говорить, що він невинний і просить пошкодувати його і відпустити додому. А адвокати, як змії, викручують і перекручують все, щоб тільки вигородити.

Дякуючи Богу, я не залишилася сама. Дякую Вам, родино, друзі, знайомі і чужим людям за те, що допомагали і допомагаєте. Це дає сили. А сили нам треба, тому що тепер проти нас 2 обвинувачених і 4 адвокати, які всіма можливими і, звичайно, неможливими способами хочуть з вбивць зробити «невинних діток і слухняних хлопчиків». Як можна захищати вбивць? Вони мають право, на що право? Не відповідати за те, що вчинили? Чи бути непокараними? Чи все залежить від кількості $$$, чим більше маєш – тому і не винний?

Шановні адвокати, де ваша совість і людяність? Чи це не притаманно для вас? Брехати нам в очі, і суддям, і говорити, що вони не скоїли цього. Ви все добре знаєте, що вони зробили і що саме вони вбивці… Це для вас тільки робота? А як же вбита дівчинка?

В Каті було все життя попереду. Вона тільки розпочинала самостійні кроки. Вона цінувала життя, вона була життєрадісною і доброю. Захищала слабких не на словах, а на ділі. Добре знала, чого хоче досягти в житті і ким бути. Йшла до цього, працювала над цим, вкладала багато зусиль, вчилася, розвивалася. В моєї донечки все виходило, я пишаюся нею, це була моя гордість.

Хоч я її і не бачу, але вірю, що вона зі мною, біля мене, мій ангел, охороняє, оберігає і дає сили витримати все.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підозрюваному у вбивстві Каті Литкіної викликали перекладача, бо той не розуміє української
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні