За ковельською трасою «стежитимуть» 12 вуличних камер. ВІДЕО

4
6
За ковельською трасою «стежитимуть» 12 вуличних камер. ВІДЕО
На трасі М19, що веде до Ковеля, поставили 12 камер спостереження.

У селах Зміїнець, Княгининок і Милуші Луцького району з'явились вуличні камери. Прилади повісили на стовпах, що на перехрестях траси Луцьк-Ковель, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

12 камер вуличного спостереження купили за гроші Княгининівської громади. На це витратили 189 тисяч гривень. Систему встановили наприкінці липня. Наразі її підключають до інтернету. А уже з перших чисел серпня камери повинні повноцінно запрацювати.



"Ми дбаємо за безпеку і виділили кошти на камери спостереження на перехрестях, на небезпечних перехрестях, на в'їздах в населені пункти. і, до речі, на другий день після мого посту у Фейсбуці ми спостерігали з працівниками сільської ради і так з жителями, що почали повільніше їздити. Ті, хто немісцеві і не знають, що є камери, вони канєшно 80 женуть. А ті, хто місцеві, то почали повільніше. Мене вже принаймні взагалі ніхто не обганяв", - каже голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб.

У громаді планують купити ще декілька камер, аби встановити їх на території села Сирники та далі по ковельській трасі. Також у Служби автомобільних доріг попросили зробити таблички, які попереджали б водіїв про спостереження.

Поки монітори стоятимуть у кабінеті сільського голови. А в перспективі, коли громада матиме свого дільничного, - у його кабінеті.

Доступ до камер вже просять надати й районні правоохоронці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поставте попередження про камери. І не будуть літати
Відповісти
Перекопайте дороги, відмовтесь від транспорту, і ось вирішення усіх проблем! Да, ще би навчити пішоходів ходити не тільки в навушниках та з мобілами, але й із закритими очима і задом наперед!
... Думаєте не буде про що писати? - а фіг там! Вони друг друга переб‘ють, тому що такі вони!!!, вічно незадоволені
Відповісти
"Ті, хто немісцеві і не знають, що є камери, вони канєшно 80 женуть. А ті, хто місцеві, то почали повільніше." - ну шо за дитячий лепет? Та всім плювати на ті камери! По-перше, камери швидкості не вимірювали і не вимірюють. По-друге, яке законодавче підгрунтя може переслідувати того, хто засвітиться на ту камеру?! В суді ці "відеокліпи" ніхто не прийме за доказ (та й не факт, що взагалі вони "пишуть", а не лише показують голові онлайн-кіно). Ці камери хіба що для засікти "діда Петра", котрий солому стирив і віз підводою. Та й то лише шоб присоромити
Відповісти
Краще дожали щоб розмітку зробили... Більше користі 100%
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні