На Волині кожна друга маршрутка їздить з порушеннями. ВІДЕО

0
0
На Волині кожна друга маршрутка їздить з порушеннями. ВІДЕО
Протягом двох тижнів, працівники управління Уктрансбезпеки області перевірили 221 маршрутку, з них - 146 перевозять пасажирів не дотримуючись усіх вимог.

Найчастіше - це проблеми із документами, - йдеться у сюжеті «12 каналу».

«Це дозвільні документи, маршрутні листи, є випадки відсутності посвідчення водія, свідоцтва на транспортний засіб, інформації, яка має бути розміщена в салоні», - повідомив начальник управління Укртрансбезпеки у Волинській області Віталій Конончук.

Крім того, у водіїв часто трапляються перепрацювання. Було зафіксовано 18 випадків, коли ті, хто кермують машинами перепрацювали мало не вдвічі більше норми, яка нині становить 6 годин.

Серед перевізників є фаворити з порушень - у них виявлено сім, шість та чотири випадки недотримання вимог. Таких організацій є дев'ять, це як великі підприємства так і ФОПи.

Поки з перевізниками-порушниками ведуться виховні бесіди, а вже за те, що вони порушили трудові права громадян, тобто у випадку коли водії перепрацьовують на маршруті, перевізників штрафуватимуть.
За словами керівника трансбезпеки області, рейдові перевірки триватимуть і надалі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні