Після отруєння на волинському весіллі наречені хочуть компенсацію. ВІДЕО

4
-3
Після отруєння на волинському весіллі наречені хочуть компенсацію. ВІДЕО
З-за святкового столу - на лікарняне ліжко. Весілля Вікторії та Йорґена у ресторані «Садиба на Джерелах» в Ківерцівському районі закінчилось масовим отруєнням гостей.

Деяким стало зле одразу на святкуванні, після так званого «другого столу». Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

«Мене стошнило. В мене була блювота. А чоловік теж відразу, діарея в нього почалася. І вже коли він вийшов з туалету, я розпитувала в персоналу в офіціантів чи в них є якась аптечка. Дівчата сказали, що нічого такого нема, але одна дівчина з особистих таблеток дала Сорбекс», - розповіла гостя весілля Оксана Веремчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Риба або м'ясо: чим могли отруїтися гості на волинському весіллі. ВІДЕО

Наречена Вікторія каже - пізніше на погане самопочуття почали скаржитись й інші гості. На наступний день кількість дзвінків зросла: про розлади з травленням розповіли близько двох десятків запрошених.

«Наше свято, але виявляється, що не зовсім свято. І мені дуже шкода, що я зараз не займаюсь святкуванням чи десь їду з чоловіком, і радію за те, що в нас відбулася така подія, а я маю переживати за кожного з родичів», - бідкається наречена.

Усього на святкуваннях було майже 80 гостей, серед них і гості зі Швеції. Наразі на лікуванні в обласній інфекційній лікарні перебувають семеро пацієнтів з діагнозом гостра кишкова інфекція.

«Шестеро з них - дорослі, одна дитина. Стан середньої важкості з такою позитивною динамікою, тобто, покращується стан», - розповіла заступниця головного лікаря з медичної частини обласної інфекційної лікарні Любов Серба.

А в лабораторному центрі вже офіційно підтвердили, що внаслідок отруєння постраждали 17 осіб, з них троє дітей.

У самому ресторані поки що коментувати ситуацію не беруться. Мовляв, дочекаються результатів аналізів, які покажуть, що за продукт став причиною масових отруєнь, адже на столі були продукти не лише самого ресторану. Частину солодощів купували самі наречені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція з’ясовує обставини отруєння людей на весіллі на Волині


Орієнтовно наприкінці тижня результати аналізів мають бути готові. Наречена каже - якщо виявиться, що зіпсованими були продукти ресторану, чекатимуть на компенсацію від закладу. Якщо ж її не буде - звертатимуться до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто нічого не перевіряє, і не буде. Ксенія Ляпіна ініціювала мораторій більше 10 років тому. У парламенті підтримали продовження. Вас громадяни ніхто ні від чого не захистить. Виробники та реалізатори почали отримувати надприбутки, змінювати рецепти (заміна на дешевші домішки). Ніхто не відповідає за написане на упаковці. На упаковках реклама ніхто не перевіряє склад того, що продається. На жаль купувати українське стало ризикованим. Тому і блокують офіційні іноземні мережі товатів, що підпадають під європейську сертифікацію, тому вигідно нелегальне неофіційне ввезення. Щоб товар був дорожчим від українського. Тому і намагаються знищити можливість продажу від виробника.
Відповісти
А до чого тут штунди та інші сетканти. Ви теж на тому висіллі були, чогось переїли )))) А може заздрість, що хтось заміж вийшов та ще й за іноземця, та й може непитущого. Та ще й і Швеція. То я Вас заспокою. Ви не самотні. Ви маєте надійну подругу - зелену таку кваку. І ця квака буде Вас супроводжквати усе Ваше життя, а може і далі, і такої кваки як у Вас більше, Вона така єдина і повністю ВАША. КВА КВА КВА
Відповісти
Молодая уже была не молода (12 стульев)
Відповісти
Блін Пипець! Писаки, які на тролейбусі строчили нЄчТо!!!)) а ви хоч рпз були в Джерелах!??)) Знаю ні, бо бикоття тільки й може в інеті дряпити ЗАЗДРІСНО!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні