У монастирі під Луцьком вчили фотографувати

1
1
У монастирі під Луцьком вчили фотографувати
На скиті Святого Духа у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця у Жидичині Ківерцівського району влаштували майстер-клас із фотомистецтва.

Навчальний «урок» відбувся 1 серпня, повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

Ініціатори заходу - молодіжне братство «Мирт», що діє при чоловічому монастирі, - запросили Мирославу Якимчук, яка багато років знімкує обитель. Вона й розповіла учасникам про тонкощі зйомки.

Потому юні фотографи мали змогу попрактикуватись. Їм потрібно було не лише зробити хорошу світлину, а й розповісти, який Божий промисел зображено на ній.

Також любителі цього мистецтва мали змогу поспілкуватися з намісником монастиря архімандритом Константином (Марченком) про фото у церковному житті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У попів дах їде від ідей, які засвічують їх «значимость». Здуріли попи на всі сто, та гірше, що ще знаходяться такі, які ще вірять у цю всю БРЕХНЮ!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні