«Я не б***ь, мене в кіно знімають!». ВОЛИНСЬКІ БУЙДИ

5
9
«Я не б***ь, мене в кіно знімають!». ВОЛИНСЬКІ БУЙДИ
Перший порнофільм на Волині зняли у 1989 році.

У Берестечку місцевий фотограф купив кінокамеру. Зустрів товариша, який перукарем у психоневрологічному інтернаті працював. Спитав:

– А зможеш перед кінокамерою сексом зайнятися? Для мистецтва. Ніхто про це не дізнається. Хіба друзям будем показувати.

– Можу, а з ким?

Попросили місцеву хвойду попозувати. Для мистецтва. Погодилась. Нехитрий сценарій. Вона заходить до нього в хату, пхає руку в штани. Далі – секс у 26 позах.

Всі задоволені.

І ніхто б і не дізнався, якби дівчина не проговорилася.

Коли випивали біля клубу під час дискотеки, хтось її повією обізвав. А вона візьми й ляпни: «Я не б*, мене в кіно знімають…» Не повірили. Все порозказувала, як було.

Настукали в міліцію. Прийшли до аматора, вилучили касету, подивилися. Кримінальну справу відкрили.

На суді кінолюбитель доводив, що це не порнуха, а еротика. А еротика вже була на кожному кроці. В газетах, на телебаченні доводили, що нічого поганого в цьому немає. Треба розрізняти еротику і порнографію. Еротика – це мистецтво. За еротику не мають права судити, тільки за порнографію.

Прокурор району замість наступальної позиції на суді, як йому радили з райкому партії, зайняв нейтральну. Попросив викликати експерта з кіностудії імені Довженка, щоб зробив висновок: еротика це чи порнографія.

Йде суд. Прокурор каже: «Треба переглянути кіно, хай експерт все пояснить». Тут жінки – працівники суду – запротестували: «Та як на таке можна дивитися?»

– Хто не хоче дивитися, вийдіть, – сказав, як відрізав, прокурор.

Не вийшов ніхто.

Суд вирішив: фільм еротичний з елементами порно, але оскільки знятий для домашнього перегляду, дати всім учасникам рік умовно.

Всі задоволені.

Касету конфіскували. Цікаво, чи знищили.

Святослав ЛЕСЮК

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Cправжній «волинський Playboy», або «Коли він висить, це – еротика»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Волинь 24 працюють одні озабочені? "Солідний" ресурс!!!
Відповісти
а ти хлопчик чи дівчинка ?
Відповісти
Шо небуть. Не дискредитуйтесь
Відповісти
Да... історія. А камери тоді були красногорська "Кварц" і ленінградська "Аврора".
Відповісти
Батько задоволений шо скрізь роки його мистецтво згадують до нині. Автор статті оперує не зовсім достовірними фактами. Фільм був відзнятий в смт. Марянівка в будинку побуту у 1988 році. Фільм тривалістю 45 хв звуковий фільм. Автор статті просто мудак...написав би краще що фотограф за свою професійну кар'єру опублікував більше 500 сот статей в газетах, журналах...писав вірші, малював прекрасно...переможець фотоконкурсів волині і всесоюзних...відзняв сотні документальних сюжетів (Не порно)))) для шкіл та організацій...на сьогоднішній день Гуковський Павло Федорович пенсіонер...затятий рибалка і вічний будівельник.
Пане автор статті, приїдете в гості до мого батька і візьміть інтерв'ю і напишіть статтю достойну, щоб її було цікаво читати всім поколінням. Номер батька 0988334678
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні