Компанія «ВіКсіС» пропонує лучанам широкий вибір вікон та дверей*

0
18
Компанія «ВіКсіС» пропонує лучанам широкий вибір вікон та дверей*
Компанії «ВіКсіС» займається продажем металопластикових вікон, міжкімнатних та вхідних дверей, ламінату, гаражних воріт, ролет та рулонних штор. Вся продукція відповідає сучасним вимогам екологічної безпеки, міцності, теплової та звукової ізоляції.

Компанія «ВіКсіс» орієнтується на потреби покупців, тому продукція об'єднує в собі міцність, надійність та оригінальні дизайнерські рішення, не залишаючи байдужими поціновувачів краси і впевненості в захисті. Двері та вікна стають першим чинником, від якого починає формуватися думка про ваше житло і, тих, хто в ньому проживає.



Чому саме «ВіКсіС»?

Вже більше 12 років у місті Луцьк на вулиці Львівській, 63г, гостинно відкриті двері торгового центру «ВіКсіС» для найвибагливіших покупців. Компанія вважає честю задовільняти потреби своїх замовників та встановлювати домівках чи офісах пластикові вікна, підвіконня, міжкімнатні та вхідні двері.

Керівник торгового центру Володимир Святославович розповідає, що пишається своєю продукцією та репутацією.

«Ми заслужено пишаємося своєю високою репутацією, бо виробляємо свою продукцію ретельно, використовуючи найновітніші технології, високоякісні матеріали і комплектуючі. За роки роботи на ринку пластикових вікон ми накопичили великий досвід роботи з продукцією. Відмінний результат при співпраці і гарний настрій наших клієнтів - для нас був, є і буде на першому місці»

Компанія «ВіКсіС» являється офіційним дистриб’ютором від провідних фабрик України. Це багаторічний, перевірений часом досвід тісного партнерства із виробниками, які надають найбільшу гарантію на свою продукцію.

Виставкова зала, яку пропонує торговий центр «ВіКсіС» налічує більше 300 взірців міжкімнатних та вхідних дверей, широка наявність асортименту, конструкційних рішень, розмірів та кольорової гами.
Вся продукція, реалізацією якої займається компанія «ВіКсіС» виготовлена з екологічно чистих і безпечних матеріалів та мають гігієнічні сертифікати якості.

Для здійснення точних замірів на об'єкті клієнт має можливість безкоштовно викликати спеціаліста компанії. Після замірів, замовник, в ході консультації з менеджером, приймає остаточне рішення про вибір моделі, кольору, комплектації та отримує розрахунок вартості замовлення. Усі подальші дії між замовником та компанією регламентуються договором (бланком замовлення) на продаж продукції де вказані термін виготовлення та вся інформація, що стосується оплати та характеристики замовлення.

«ВіКсіС» гарантує точність, якість та своєчасне виконання замовлених послуг, індивідуальний підхід до кожного відвідувача салону, і постійно діючі акції.




«ВіКсіС» - надійний захист та затишок ваших осель і офісів.

Чекаємо вас за адресою:
м. Луцьк, вул. Львівська, 63г
Тел. 095483-12-68, 097146-59-74, (0332) 26-26-65.
Наш сайт: www.viksis.com.ua


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні