Жінка на Волині, рятуючи сусідку з пожежі, потрапила в реанімацію. ФОТО

0
-3
Жінка на Волині, рятуючи сусідку з пожежі, потрапила в реанімацію. ФОТО
У селі Грибовиця Іваничівського району у помешканні 71-річної жительки виникла пожежа. 35-річна сусідка, допомагаючи бабусі вибратися з полум’я, від перенесеного шоку потрапила в реанімацію.

Пожежа трапилася вночі з 28 на 29 липня, - інформує «Буг».

Першими рятувати одиноку пенсіонерку кинулися сусіди. Відчувши запах диму в оселі, старенька подзвонила до подружжя, що її доглядає. Чоловік та дружина відразу прибігли на місце події, на допомогу прийшов також учасник АТО, який проживає поруч.

Ігор К. та Тарас К. через вікно передали пенсіонерку в руки Наталії К. Від перенесеного шоку доглядальниці прямо на місці довелося надавати медичну допомогу.

Каретою «швидкої» її доправили в Іваничівську районну лікарню, де вона нині перебуває з діагнозом «післясудомна афазія», повідомив її чоловік.

Жінка не пам’ятає нікого з рідних і не говорить.

Як розповів головний інспектор Іваничівського районного сектору УДСНС України у Волинській області Анатолій Киричук, повідомлення про пожежу поступило о 2:06 29 липня. Причиною загоряння стало коротке замикання холодильника.

Свідки повідомляють, що в будинку повністю згоріли веранда і кухня. Його власниця зараз проживає в літній кухні. А її рятівницю лікарі Іваничівської ЦРЛ намагаються повернути до повноцінного життя.

У реанімаційному відділенні підтвердили інформацію, що мешканка Грибовиці пережила важкий стрес, що вплинуло на стан її здоров’я.

Наталія К. виховує двох доньок віком 16 і 8 років та синочка, якому на днях виповниться 3 роки. ЇЇ чоловік не відходить від лікарняного ліжка в реанімації з надією, що дружина зуміє згадати його та дітей.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні