«Безбарвна і беземоційна», - Савченко про роботу начальника управління ЖКГ

3
0
«Безбарвна і беземоційна», - Савченко про роботу начальника управління ЖКГ
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко незадовільно оцінив роботу в.о. начальника управління ЖКГ Світлани Приступи, назвавши її «безбарвною і беземоційною».

Про це він заявив 31 липня на оперативній нараді в ОДА, - повідомляє ІА «ВолиньPost».

Під час наради Світлана Приступа доповідала про підготовку господарств краю до осінньо-зимового періоду. Олександр Савченко декілька разів просив посадовицю «не тараторити» і називати важливі цифри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко скаржитиметься Гройсману на волинське управління юстиції


«Є скарги про те, що села лишаються без електрики. Дерева незрубані, а там лінія низьковольтна йде. Ніхто нічого не робить, хоч я вже й давно дав розпорядження за цим слідкувати. Хочете санкцій? Будуть застосовані. Ніхто нічого не зрізає, санітарних зон не готує», - обурився голова ОДА.

«Незалік. Я не приймаю вашу роботу. Вона безбарвна і беземоційна. Дуже погано», - додав він
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЕ ОРГВИСНОВКИ ? ДЕ КОПЕНДУПЕН ?
Відповісти
Шановний О.І. , пишу Вам від жителів міста, так як надіюсь, що ваші помічники читають відгуки. Від всіх містян прошу вас вплинути на екологічну ситуацію в мітсі. Та що це за п..ць робиться, вночі нас травлять. Вікна відкриваєш , щоб дихнути повітря, а там щоночі сморід. Зранку голова паморочиться. Як не гівном то сцьохами смердить. Вибачаюсь. Доколє це триватиме, скільки нас травити можна. Скільки нам лапшу можна вішати про каналізацію ...Чому все місто стало заложником парочки бізнесменів, які економлять на утилізації відходів , кладучи прибутки в кармани , а нам в замін смердоту. Зробіть щось.....ААааааааааааааааааааааа....
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-vracha-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-doshkillya-v-ukraini-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/lyubovnij-goroskop-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/svyatkove-menyu-na-novij-2017-rik-pivnya.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні