Янукович подав до суду на Луценка

4
1
Янукович подав до суду на Луценка
Печерський районний суд Києва розгляне судовий позов президента-втікача Віктора Януковича проти генпрокурора Юрія Луценка.

Про це повідомило видання LB.ua з посиланням на судовий реєстр.

Згідно до постанови, суд розгляне позов, про захист ділової репутації і заперечення недостовірної інформації в якому Янукович звинувачує Луценка в образі честі і гідності. Деталі справи поки що невідомі.

Засідання заплановано на 13 вересня. Крім того, суд зобов’язав ГПУ і Луценка протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження подати відзив на позов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч янукович не ангел, але пробує боротись з алкашами. Схвалюю.
Відповісти
При Януковичу хоч середній клас був . А зараз що ?
Відповісти
Одурманених п о дурному загиблих майданівців кулявлобним живим і жируючим так і неотримавшим кулювлоба яйценюком-жидом накравшого мільярд доларів з українців а також жидівка гонтарева від нього не менше накравша і повтікали оці поцрійоти за кордонами жити, а українські пенсіонери стали жертвами режиму пенсійного крадія мерзенного жида петра порошенка "оСучасника" непроіндексованних 1487гривневих пенсій нижче прожикового рівня 1998гривень в Україні стали пенсіонери українці,білоруси, вірмени та грузини. Усі вони увійшли до меморіалу одурачених за мізерну пенсійну залежність – від порошенячих-гройсманівських ганебно пенсійно-крадучих бандитів-жидів. І стало вже недоброю традициєю порошенку обкрадади всих пенсіонерів........Зловмиснику петру порошенку потрібно до 0 секунд, аби обікрасти пенсії у тернополян-пенсіонерів... з нас соки вичавлює жидівський петро порошенко! Прожитковий мінімум 1900гр. а мінім.пенсія 1487гр.-хіба це росія дає нам таку мізер-пенсію? На яку неможливо вижити неголодаючи! При януковичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.), бо порошенко Х-У-Й-Л-О! Петра порошенка за кадіжки на нари!!!!!!!!!!!!!!

Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/pochatok-novogo-navchalnogo-2016-2017-roku-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/biodinamichnij-posivnij-kalendar-na-gruden-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-sichen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-veresni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/vixidni-dni-u-berezni-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні