Подробиці затримання викладача-хабарника у Луцьку. ВІДЕО

2
5
Подробиці затримання викладача-хабарника у Луцьку. ВІДЕО
200 доларів за успішне складання іспиту. У СБУ повідомили про затримання завідувача військової кафедри одного волинського вишу.

За їх даними, полковник регулярно вимагав від своїх студентів гроші на іспитах, а також за видачу військового квитка офіцера запасу. В середньому сума хабара складала від 200 до 500 доларів. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Виявилось, що затриманий працює у Луцькому національному технічному університеті.

«Власне, так. Йдеться про ЛНТУ. Арештували за підозрою в отриманні неправомірної вигоди під час здачі іспитів. Наразі ця людина відсторонена від виконання обов’язків», - прокоментувала ситуацію прес-секретарка ЛНТУ Олександра Містюк.

До цього часу очолював військову кафедру ЛНТУ Павло Турсумуратов. У СБУ повідомили, що розпочато кримінальне провадження за статтею про одержання хабара.

Затриманому загрожує позбавлення волі на термін від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна і позбавленням права обіймати деякі посади протягом трьох років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Падлюка захотіла легких грошей! Нащо полковнику-танкісту гнити в танку десь в АТО, як тут така маліна!
Відповісти
Що ці "совітські"офіціри і ще з такими прізвищами роблять на військових кафедрах і в військоматам?При цьому ще і пенсіонери напевно.Якщо такі "профі",то на полігон...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні