Ніякого екстриму: Аваков заявив про відновлення термінів видачі біометричних паспортів

0
-3
Ніякого екстриму: Аваков заявив про відновлення термінів видачі біометричних паспортів
Черг на отримання нового біометричного закордонного паспорту в Україні більше немає. Відтепер люди вчасно зможуть отримувати свої документи.

Про це у своєму Фейсбуці написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

З його слів, ситуація нормалізувалася ще тиждень тому, однак поодинокі випадки затримки видачі документів у день-два ще спостерігались.

«Сьогодні можу офіційно заявити: затримок у видачі закордонних паспортів більше немає… Прощавайте, «рішали» і шахраї, з якими ми боролися, які пропонували послуги по прискоренню видачі. Прощавай невизначеність «встигну-не встигну» отримати паспорт до поїздки. Все тепер буденно: чіткі терміни - вчасно здав, вчасно отримав. Буденність. Ніякого екстриму», - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ажіотаж спав: біометричні паспорти обіцяють виготовляти вчасно

Затримка видачі документу, зі слів Авакова, може бути пояснена лише ідентифікацією і тільки в тому випадку, якщо людина отримала внутрішній паспорт в нині анексованому Криму чи окупованій території Донецької та Луганської областей.

На сьогодні інфраструктура Державної міграційної служби, потужності Поліграфкомбінату «Україна» перевищують щоденну кількість документів, що оформлюються.

«Тому ми готові до безвізу хоч із Канадою, хоч із США або з іншими країнами (їх лишається все менше і менше)», - додав Арсен Аваков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні