У Луцьку комунальники місяць не можуть подолати наслідки стихії. ВІДЕО

0
-1
У Луцьку комунальники місяць не можуть подолати наслідки стихії. ВІДЕО
У Луцьку не прибрали до кінця наслідків зливи, яка була в обласному центрі місяць тому.

Вирване вітром дерево і змита дощем бруківка так і лежать просто неба, розповіли лучани. Про це йдеться у сюжеті "Суспільного. Волині".

Корінь та частина верби, яку з коренем вирвало під час зливи у Луцьку у червні досі лежать у дворі. Тоді дерево впало на припарковану автівку, яка тепер не підлягає ремонту. Про залишену деревену люди нагадували жеківцям не раз.

Майстер товариства «М.Ж.К.», яке обслуговує двір, пояснює затримку із прибиранням браком техніки.

«Загвоздка в тому, що треба автокрана і тоді вивезти пеньок. Тому що різати воно не піддається, бо всередині арматура і каміння. Якщо автокран буде, то ми до кінця тижня, до п’ятниці, деревину заберем», - пообіцяв Петро Назарчук.

Однак проблемо з деревом - не єдина. Мешканці проспекту Соборності нарікають, що комунальники досі не можуть відремонтувати ділянку дороги, де 18 червня дощем змило бруківку і утворився котлован. Яму засипали піском. Бруківка так і лежить.

«Воно мусить трохи всістися, щоб знову не просідати... Я думаю, що з понеділка почнуться роботи з вкладання бруківки», - пояснив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні