У Луцьку шістьох підприємців позбавлять банерної реклами

0
0
У Луцьку шістьох підприємців позбавлять банерної реклами
У Луцьку мають намір демонтувати понад десяток рекламних банерів, які підприємці встановили незаконно.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету від 26 липня 2018 року.

Нехтуючи правилами розміщення зовнішньої реклами, шестеро підприємців у Луцьку незаконно встановили банери з рекламою, не отримавши попередньо на це дозволів.

Зокрема, вони пообклеювали рекламою вікна, встановили незаконні щити на фасадах будинків по проспекту Волі та на вулиці Ковельській, а також на паркані по вулиці Задворецькій.

Інспектори КП «Луцькреклама» склали акти про порушення та зобов’язали власників прибрати незаконну рекламу. Однак ті вимоги щодо усунення даних порушень проігнорували.

Після ухвали рішення виконкому інспектори «Луцькреклами» матимуть право демонтувати незаконні банери самостійно. Витрати, пов’язані з демонтажем, «ляжуть» на власників рекламних конструкцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні