Пенсіонерам Волині затримують виплату коштів. ВІДЕО

2
-1
Пенсіонерам Волині затримують виплату коштів. ВІДЕО
На Волині пенсіонерам затримують виплати грошей.

Юлія Семеняк 38 років пропрацювала на заводі. Уже десять років, як на пенсії. Жінка каже, державної допомоги заледве вистачає, аби удвох з чоловіком могли кінці з кінцями звести. А цього місяця подружжю ще й затримали виплату пенсій, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



"Ми за квартиру ще не встигли заплатити, а вже 25 число. Ми получаєм пенсію і зразу розраховуємось за квартиру. 0:30-0:56 ВИРІЗАТИ Ми ж розраховуєм і кожну копійку рахуєм. Приходиш і отой часник я хочу продати, щоб купити хлібину якусь з'їсти. Таке життя, заставляє", - каже пенсіонерка Юлія Семеняк.

У пенсійному фонді підтвердили затримку з виплатою. Кажуть, це пов'язано з технічними неполадками.

"Дійсно пенсії не профінансовані по 25 число, пенсії профінансовані по 22 число, але робота щодо фінансування пенсій продовжується і за інформацією Пенсійного фонду України, виплатний період продовжено. І, за інформацією все ж таки Пенсійного фонду, до кінця місяця пенсії буде виплачено", - зазначає заступник начальника управління пенсійного забезпечення ГУ Пенсійного фонду у Волинській області Людмила Хомич.

У пенсійному фонді кажуть, в першу чергу пенсії виплатили найбільш соціально незахищеним людям. А на кінець місяця залишили пенсіонерів, які ще працюють.

Загалом на Волині є близько 280 тисяч пенсіонерів. Щороку на грошові виплати для них витрачають 596 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діра в бюджеті, про яку не кажуть...а пенсії затримали не тільки у Луцьку, по всій Україні. Пенсія на Приватбанк - прийшла з триденною затримкою.
Відповісти
Брехня затримують ен тільки працюючим а всім!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні