Загиблим атовцям присвоїли звання почесних громадян Луцька

1
-6
Загиблим атовцям присвоїли звання почесних громадян Луцька
Тридцятьом учасникам бойових дій, які загинули під час бойових дій на Сході України, посмертно присвоїли звання почесних громадян Луцька.

Депутати проголосували за це рішення 25 липня, під час 44-ї сесії Луцької міської ради.

На сесії виявилось, що у проекті були незатверджені зміни. Зокрема, на бюджетній комісії вирішили внести до списку також 31-го кандидата на нагороду - загиблого атовця Олега Твердохліба. Але ці зміни не обговорили з самими атовцями під час круглого столу, а також з ініціаторами - громадської організацією "Надія", що об'єднує родичів загиблих воїнів АТО.

Представниця організації заявила, що потрібно затвердити список у 30 загиблих, а додаткові кандидатури подавати вже у 2019-му році, оскільки рішення про присвоєння почесних звань приймають лише раз у рік.

Відтак, депутати проголосували за перший проект, до якого входять 30 автоців.

Виконуючий обов'язки міського голови Григорій Пустовіт запевнив, що наступного року у міськраді подумають про присвоєння таких звань також живим героям, які повернулись з зони АТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки я не розумію для чого загиблим таке звання ?? Як чи можливо чим воно допоможе рідним ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні