У Луцьку назвали вулиці, де найчастіше трапляються аварії

1
0
У Луцьку назвали вулиці, де найчастіше трапляються аварії
У Луцьку є шість місць, де найчастіше трапляються аварії.

Про це 24 липня заявив заступник начальника управління патрульної поліції Дмитро Хмарук на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - пише ІА «ВолиньPost».

За словами Дмитра Хмарука, на Волині постійно здійснюють перевірку вулично-дорожньої мережі. В ході таких перевірок виявили шість місць у Луцьку з підвищеною аварійністю.

Це вулиця Ковельська та Червоного хреста, проспект Соборності від будинку №42 на вулиці Кравчука, перехрестя вулиці Ковельської з вулицею Чернишевського.

«Основні причини аварій – перевищення швидкості, стан алкогольного сп’яніння, неправильний обгін», - повідомив поліцейський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завжди будуть місця «де найчастіше», це ж і так зрозуміло! Але доки вчора баррррррран пішоход, а сьогодні водій євробляХ не розвинуть свої мізки, аварійності не поменшає!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні