Європейська освіта в Україні: Старопольський університет запрошує на навчання*

0
-1
Європейська освіта в Україні: Старопольський університет запрошує на навчання*
Філіал Старопольського університету, який знаходиться у Луцьку запрошує вступників здобути освіту за спеціальностями: економіка та організація підприємства, готельна справа та туризм, менеджмент.

Основні переваги Старопольського університету:

- Європейський диплом бакалавра за три роки;

- практики в Іспанії, Греції та Польщі, зі стипендією від 1650 євро на три місяці;

- фахове працевлаштування в країнах ЄС;

- досконале вивчення польської мови.

Також, в університеті оптимізований навчальний процес згідно з європейськими стандартами. Перший семестр з 1 жовтня по 30 грудня, другий семестр з 1 березня по 31 травня.

У навчальному закладі викладають лише фахові предмети, уся необхідна та теоретична база знань. Щоб здобути освітній рівень бакалавр потрібно навчатись 3 роки, магістр – 2 роки. Зауважимо, що вступ до вишу відбувається без ЗНО.

Щоб отримати анкету абітурієнта потрібно подати заявку н адресу stswlucck@ukr.net. Опісля, отриману анкету видрукувати, заповнити та підписати, після чого зробити скан та відправити на вищезгадану адресу.

Аби подати документи до Старопольського університету потрібно прийти за адресою місто Луцьк, вулиця Електроапаратна, 3, третій поверх, 26 кабінет. При собі мати такий пакет документів: оригінал атестату та додатку або диплом молодшого спеціаліста, чотири фотографії 3,5х4,5 сантиметри та електронна версія фото, ксерокопія українського та закордонного паспорту, копія коду.

Наприкінці проходження співбесіди, підписанні договору та внесенні реєстраційного внеску ви отримуєте підтвердження, що є студентом, на підставі якого можете отримати візу.

Зауважимо, що реєстраційний внесок 200 злотих, один навчальний рік вартує – 2400 злотих. Оплата виконується лише у польських злотих.

Контактна інформація:

43020, м. Луцьк, вул. Електропартна, 3. Вхід через ЕНКО, 3 поверх, 26 кабінет.

e-mail: stswlucck@ukr.net

сайт: http://ukraina.stsw.edu.pl/

телефон: +380503704013


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні