У мерії хочуть покарати керівника луцького «М.Ж.К»

2
1
У мерії хочуть покарати керівника луцького «М.Ж.К»
У Луцькій міській раді планують притягти керівника підприємства «М.Ж.К.», яке надає послуги з утримання будинків, до відповідальності.

Про це повідомив керівник управління з питань праці Назарій Ігнатчук у звіті заступнику міського голови, який оприлюднили на сайті міськради 20 липня.

У звіті сказано, що працівники підприємства «М.Ж.К.» поскаржилися в міськраду щодо заборгованості з виплати зарплати. Після цього працівники міськради провели інспекцію.

«За результатами заходу контролю складено акт, внесено припис щодо усунення порушень та на даний час вирішується питання щодо притягнення керівника до відповідальності та застосування фінансових санкцій до товариства», – повідомляють в управлінні.

Луцьке «М.Ж.К.» очолює Валерій Ковалюк.

Зауважимо: навесні 2018 року чимало лучан, будинки яких обслуговувала фірма «М.Ж.К.», скаржилися на гори сміття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заборгованість перед шахтарями Нововолинська значно більша. Чому олігарх власник шахти не за гратами?? Пане Савченко у вас є відповідь???
Відповісти
шахти державні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні