Безхатько у Луцьку вбив чоловіка

3
0
Безхатько у Луцьку вбив чоловіка
У Луцьку безхатько встромив ножиці в груди чоловікові.

Від отриманої рани той загинув, - інформує ІА ВолиньРоst.

Відомо, що трагедія трапилася у суботу, 21 липня на проспекті Президента Грушевського.

Безхатько встромив ножиці в груди іншому чоловіку. Той від отриманої рани помер.

Нагадаємо, у Луцьку під мостом живуть безхатьки, яким немає куди подітися. Загалом у Луцьку таких - близько сотні. Місць, де бездомні можуть переночувати влітку, у Луцьку немає. Взимку, коли на вулиці - морози, працює Центр обліку бездомних громадян при церкві Фіміам. Однак там всього 12 місць, а прийти у центр можна лише зі свіжими результатами медогляду і тверезим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тоді ножиць у грудях громадян буде куди більше!((
Відповісти
Безхатьки під мостом на пр.перемоги вже задовбали. Ми не можемо відкрити вікно, бо вони там постійно сидять, сплять, сцять, матюкаються, б'ються, їбуться і це цілодобово. Де влада? Вона є в Луцьку? Скоро прийдемо під серію і будемо перекривати шляхопровід по пр.Перемоги.
Відповісти
Вони не тільки розносять різні мікроби, а ще й , як видно, вбивають. А влада сидить а кабінетах і не приймає ніяких мір. Прийдемо на страйк до мерії. Як жити в будинку 26 по пр .перемоги, скоро діти приїдуть з сіл, підуть в школу ,ми боїмося за їх життя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні