Із автоматом у руках: очільник Волині звітував на полігоні про 100 днів роботи. ФОТО

15
2
Із автоматом у руках: очільник Волині звітував на полігоні про 100 днів роботи. ФОТО
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко оригінально відзвітував про 100 днів роботи - потрілявши на полігоні.

20 липня для медійників на полігоні за Володимиром-Волинським організували стрільбу з автомата Калашникова, пістолета Макарова та кулемета Калашникова, - пише Перший.


На полігон також прибули голова Володимир-Волинської райради Роман Гук, голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець, міський голова Петро Саганюк, військовий комісар Волинського обласного військомату Роман Кулик та керівник прес-служби Оперативного командування «Захід» Збройних сил України Анатолій Прошин.

Отож, після коротких навчань присутнім дозволили стріляти, але багато з них вперше тримали зброю у руках, тому задля безпеки біля кожного посту було кілька інструктів.

Однак, оскільки серед журналістів були такі, хто дуже боявся, тому у першій четвірці довелося піти голові ОДА.


Автоматом та пістолетом присутні стріяли на бали, але багато змішників не змогли потрапити «в ціль». Проте військові зазначили, що бойове хрещення пройшли усі дуже добре, а для того, щоб досягти певного результату, потрібні постійні тренування та певні навички.

На кулеметі Калашникова всім запропонували стріляти без балів, а просто спробувати, що це таке. Деякі чекали цього найбільше, інші ж сиділи в очікуванні, але насамкінець «здалися» і також спробували свої сили.

«Сьогодні ми дали вам змогу потримати в руках зброю. І ви, мабуть, відчули, що з одного разу її опанувати неможливо. Результати медійників не дуже високі, але ще раз наголошую, що аби досягти певного результату, потрібні постійні тренування для набуття навичок. Тільки після цього можна буде говорити про якусь майстерність», - сказав Олександр Савченко.


Голова Волинської ОДА поділився, чому саме в такий спосіб вирішив прозвітуватися.

«Потрібно мати нормальну оборону наших кордонів. Її на сьогодні може зробити або армія, яка на Сході, або ж територіальна оборона, аби ж у наших «добрих» сусідів, побачивши, як ми готуємось, відпало бажання наражатися на небезпеку. Тому ми з вами є звичайними майбутніми членами територіального загону оборони. Бачу, вам сподобалось, та й сам я щось згадав», - зазначив Савченко.

А також додав: «Сьогодні ви стали людьми, які знають, що таке зброя. Кожен керівник має прозвітувати громадськості про 100 днів своєї роботи, люди мають бачити, чи він правильно зі своєю командою розуміє рух вперед».

Голова ОДА зазначив, що на сьогодні вже вдалося виконати бюджет на 107%.

«Ми не провалилися, як це часто буває. Це головне», - сказав Савченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із автоматом у руках хлопці державу захищають. А це бидлоття рейтинг набирає
Відповісти
А що таке теробороне не чули? Ну то помовчали б краще!
Відповісти
Так а де фактаж по звіту безпосередньо?
Відповісти
Спочатку поведінка і інтелект так званого генерал-губернатора викликали іронію. Нині - сарказм. Гротеск.Ось такий пердимонокль (жарг. дещо, що викликає сильне здивування). Цікаво, як він звідси поїде? Мені здається, що це буде значно раніше того терміну, про який він заявив волинянам. Впевнений, що його антипатики придбають йому квиток до Києва і покладуть на стіл, як колись поклали кримчани Яйценюку, коли той виконував там роль смотрящєго (при Ющенку). Сміху буде повні штани. А щодо звіту за 1оо днів, то матеріал для фейлетону готовий. Бідна Волинь! Галіфе, погони і Європа. Генетичні несумісності. Як лід і полумя.
Відповісти
мсьє Петро, у вас, нажаль, розвиваються стареча деменція
Відповісти
…давно я тебе не ганяв. Треба знову зайнятися твоїм вихованням.
Відповісти
Що пане Чечелюк - не вдалося грошенят збити з голови ОДА за піар, що ви пропонували, так взялись брудом поливати? Як ви на себе схожі... :) Не соромно?
Відповісти
Роботи або нуль або мінус!!!
Відповісти
мєнт,він і на полігоні мєнт.
Відповісти
Було б просто смішно, якби ці розваги вони влаштували собі за свої гроші, а не бюджетні.Який звіт, така й робота.
Відповісти
А хто сказав, що то бюджетні гроші? Є докази - у суд! Немає доказів - наклеп! Крапка!
Відповісти
Савченко ліг під Палицю,бо мєнт ,якого можна купити.
Відповісти
Було б просто смішно, якби всі підписувалися своїм ім'ям, а не "555", бо самому в очі сказати - слабо, головне за спиною, таємно, або ще краще "лучани", "волиняни" - ефект стада, так безпечніше...
Відповісти
Під час Другої світової війни прем’єр-міністр Великої Британії Вінстон Черчилль відмовився від пропозиції одного з міністрів скоротити витрати на культуру заради оборони. "А за що ми тоді воюємо?" – сказав Черчилль.
" А за що ми воюємо?" - п. Савченко. Чому не звітують профільні заступники, керівник управління культури
Відповісти
а в тебе у паспорті - Propagandist? Тоді чия б корова мичала?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні