У Луцькраді може побільшати працівників

4
-1
У Луцькраді може побільшати працівників
У Луцькій міській раді хочуть збільшити штат працівників на 12 одиниць.

Про це йшлося у п’ятницю, 20 липня, під час засідання комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, - пише ІА ВолиньPоst.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима розповіла, що 3 штатних одиниці хочуть додати в управління капітального будівництва для впровадження проектів НЕФКО.

Три штатні одиниці хочуть додати в управління міжнародного співробітництва для робіт за проектом «Нове життя старого міста: ревіталізація пам’яток історико-культурної спадщини Любліна та Луцька», який здійснюють у рамках транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

6 нових штатних одиниць з’являться у відділі програмно-інформаційної роботи міської ради для забезпечення інформатизації міської ради через те, що Верховна Рада впровадила систему електронного документообігу. Окрім того, у Луцькраді хочуть модернізувати комп’ютерну мережу.

«Я спочатку збирався підтримувати проект рішення, коли прийшов проект рішення про введення 6 штатних одиниць для управлінь капітального будівництва та міжнародного співробітництва. Однак цей проект винесли сьогодні на сьогодні. Такі питання потрібно вивчати», - наголосив голова комісії Микола Федік.

У підсумку, члени комісії вирішили винести проект рішення на пленарне засідання сесії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще дармоїдів збільшити.
Відповісти
У чиновників підростають діти, зявляються зяті, невістки. Всіх треба кудись прилаштувати. Дати непогану зарплату, пільги, преміїї. Але ж ви дармоїди, користі від вас, як від блохастого бездомного пса. Того пса поважаю більше ніж кабінетних крис.
Відповісти
Нюхачів ще потрібно добавити,бо існуючі не справляються.
Відповісти
Було колись 350,а стало 600. Старі кадри розганяють,а на іх мвсце беруть по 10 дівчаток і хлопчиків. Коли вже той керуючий справами виконкому себе скоротить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні