У селі під Луцьком маршрутка збила велосипедиста. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

15
-4
У селі під Луцьком маршрутка збила велосипедиста. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
У селі Зміїнець Луцького району маршрутка збила чоловіка на велосипеді.

Про це пише Вікторія Євгеніївна у спільноті "Луцьк то є Луцьк" у п'ятницю, 20 липня.

"На Зміїнці водій маршрутки "Камінь-каширський" збив чоловіка на велосипеді, який їхав по дорозі та виїхав неочікувано. Дякуючи самому водію, який зміг вирулити, чоловіка не розквасило", - йдеться у дописі.

Користувачка Світлана Гура у коментарях зазначає, що постраждалого забрала карета швидкої допомоги.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов розповів, що чоловіка доставили у травпункт. Станом на 9:25 його оглядає лікар.

Відео: Сергій Казанцев



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заборонити велосипедистам їздити по дорозі!!! Однозначно!!! Хочуть доріжку собі, тоді нехай кожен власник двуколісника його розмирнює, кожен рік платить податок, і за ці кошти будує собі ВЕЛОдоріжку. Все
Відповісти
мудило, грамотна урбанізація футболить приватний транспорт в кінець пріоритету, перед пішоходами, велосипедистами, громадським транспортом. а кончені конюхи ложать людей як кеглі в боулінгу
Відповісти
ти задовбав вже, піди попригай... мудазвон мля. Велосипедисти на дорозі, це - ЗЛО!!!
Відповісти
Мудаки,які літають на тазиках- також зло.Чого за них мовчиш?
Відповісти
ти дикун, виїдь раз в житті, хоч у якийсь найближчий Хелм чи Люблін, глянь, що вулиці, переходи і інфраструктура зручна для пішоходів і велосипедистів, цей пріоритет працює практично у всіх європейських містах та містечках.
Відповісти
Заборонити велосипедистам, скутеристам, пішоходам, маячня хворої людини. Совковий підхід,чуть що запретіть. А можливо спочатку велодоріжки,розмітка на дорозі, ввести розстріл за продаж водійських посвідчень гандонам на авто. Але велосипедистів під градусом, без світловідбивних елементів на одязі чи велосипеді теж треба штрафувати і на великі суми.
Відповісти
Дорога зроблена коштами водіїв! Якого милоти таке чмо як ти повинне стримувати потік машин і створювати проблеми? Зроби собі, і катайся ... на триколіснику, дитЄ Олики
Відповісти
Побудували водії, лікарні побудували хворі і лікарі, залізниця зроблена пасажирами. Цей приклад для розумово відсталих.
Відповісти
велосипедист був пяний в дим!
він живий і в свідомості
сильно не пострадав!!
шкода водія маршрутки через одного пяницю постраждало багато людей.і йому за це нічого не буде
Відповісти
І всетаки треба наказувати. Хоч би тисяч пять штрафу. І пять тисяч водію автобуса за пережите,і що не роздавив.
Відповісти
просто - гей...який їздить на велосипеді...

Відповісти
Кажеш «грамотна урбанізація» футболить цивілізацію!??((( Ти реально ушльопок з дотаційної сперми! Такі кОнчені як ти, бидломасса, і є найбільшим злом та рабсилою для тих, хто вам дає ПОКИ ЩО право заробляти за рахунок розумних та працьовитих! Поки що і на дорозі голота тупа рахується правою! А все тому, що таким стадом як ти тільки й так можна управляти, даючи такі от дИбілоїдні привілеї! Бо ними можуть користуватись реально ДебІлИ!!!
Відповісти
це в бляхара палає дупа?
Відповісти
А тепер рахіти, ті хто мандить проти велосипедистів ,заберіть ,і спаліть нафіг велосипеди у своїх дітей!Ок!?
Відповісти
Лісапедист мабуть був бухий. Згоден, що необхідно карати велосипедистів, так само як і пішоходів. Гарно написано в коментарях, щоб забрали велосипеди у своїх дітей. Якщо водій (учасник руху) не поважає велосипедиста (теж учасника руху), то пішоходів за цією логікою треба взагалі чавити. Була така гра - Кармагеддон. За ті гроші що ви сплачуєте, старих доріг не відремонтуєш, не те що нових не побудуєш. Якщо не вмієш їздити - не сідай за кермо, а не розказуєш, що велосипедисти і пішоходи зло. Поганому танцору вічно щось заважає. Дорога це завжди небезпека. Взаємоповага і толерантність повинні бути між учасниками руху. Що до громадського транспорту в містах, то в розвинутих країнах в нього приорітет. Якщо комусь це не подобається, то нехай побудує власну дорогу на власній землі і там літає на свому авто. Один тут гроші на дороги виділяє, другий, розумний і працьовитий дотує нездалих. Не виділяти і не дотуйте. Також будь-ласка не користуйтесь всім, що знаходиться у спільній власності. Якщо ти бидло, то ти бидло як велосипедист, водій або пішохід. Ви панове бидло. Я думаю ці два придурки зрозуміли кому це адресовано. Дякую за увагу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні