--> У дитячому таборі біля Луцька закривавлений собака лякав дітей. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У дитячому таборі біля Луцька закривавлений собака лякав дітей. ФОТО

4
6
У дитячому таборі біля Луцька закривавлений собака лякав дітей. ФОТО
У дитячому таборі "Ровесник", що поблизу Забороля, на Волині, закривавлений алабай увірвався на територію. Собака серйозно налякав юних відпочивальників. Інцидент трапився 17 липня, близько сьомої вечора.

Вожаті зреагували оперативно. Чоловіки загнали пса на огороджений футбольний майданчик, викликали поліцію та зателефонували в КП "Ласка".

"Надали першу допомогу, залишили в себе. На ранок найшлись власники, відгукнулись, бо кинули зразу в інтернет. Приїхали, прооперували тваринку, зашили лапку. Зараз пес знаходиться у власників, все добре", - розповів в.о. директора КП "Ласка" Сергій Скумс.

За словами власників, собака перестрибнув паркан, висотою метр 80 сантиметрів. Проте, чому він це зробив - невідомо.

Нині в комунальному підприємстві схожих повідомлень, коли собаки лякають людей, - вистачає. Просять владу збільшити фінансування, аби була можливість платити зарплату нічній бригаді, яка вирішуватиме такі проблеми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От саме через такі новини в людей і виникає загальний психоз, що собаки це зло. І повно виродків через свій страх і злість знущається над бідними створіннями. А питання через агресію не вирішуєть, бо нікому діла до цього нема
Відповісти
Я б сказав, через такі заголовки - бо ж насправді пес прийшов до людей по допомогу, а не кидався закривавлений на людей. Да, волинь24?
Відповісти
Так отож бо й воно... І взагалі, що це за новина, власне? Журналістика в нас на сомому дні.
Відповісти
Ти про Канари почитай. Я вже білет на літак здав, думав в "Ровеснику" відпочити, а тут собаки. В парку Лесі Українки білки. Страшно на вулицю виходити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні