--> Смердюча чи родюча: Луцька влада наполягає, що причиною смороду є зливи барди. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смердюча чи родюча: Луцька влада наполягає, що причиною смороду є зливи барди. ВІДЕО

6
-6
Смердюча чи родюча: Луцька влада наполягає, що причиною смороду є зливи барди. ВІДЕО
Міська влада вважає, що однією з причин смороду в Луцьку є відходи біоетанольного заводу.

Про це йшлося на прес-конференції із приводу виявлення та подолання причин смороду у вівторок, 17 липня.

«Представники заводу коментували, що барда – це ледве не свята вода і люди забирають її із задоволенням, с/г підприємства, фермери й інші. То в нас виникає питання: чому весь минулий рік їх не забирали і вони зливалися на поля фільтрації, і друге питання: яким чином сільськогосподарські підприємства забирають її, коли скоро жнива, і треба збирати урожай, а не здійснювати добрива на поля», - заявив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Тим часом представники заводу пояснили: зараз - якраз сезон вносити на поля барду, і оскільки вона є цінним добривом, на фільтраційні поля її не виливають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Легко перевірити. Зупиняються на неділі дві . Контроль невивозу . Нюхаємо, смердить чи ні. Ще один доказ того, що є це правдою - коли підприємство взимку не працювало так і не смерділо, а зараз сезон. І не потрібно нам тут казки розказувати. Ви б про обличчя міста подумали. Приїджають туристи , а тут бац і гівном смердить. Фу позорисько. Бізнес бізнесом, але ви також тут живете і діти ваші і онуки. Я наприклад не хочу, щоб моя дити вставала з смородом і лягала з смородом. Собі під вікна вивозьте.
Відповісти
З травня минулого року по жовтень завод стояв, що завод стояв перевіряли вся, приїзджала Крнстанкевич, приїзджало телебачення, журналісти, всякі комісії. І ціле літо смерділо над усім Луцьком.Смерділо до нудоти. Слід зазначити, що завод почав працювати у 2017 році, а скарги лучан на сморід почалися значно раніше. Перша петиція прос морід на сайті міської ради була зареєстрована у 2015 році,
Відповісти
П.здять. Ну точно п.здять.
Відповісти
Якщо майбутній претендент на пост мера, говорить про сільське господарство, при чому - не розбираюсь в цьому і не піднявши своєі ноги з крісла. То це лише говорить про його кваліфікацію і загальний рівень знань та вмінь. А смердить чи ні , це інші питання. Претиндент на місце мерс не має права говорити нісенітниці з яких всі сміються.
Відповісти
БІОПЕК далі виливає барду на поля фільтрації
Відповісти
Палиця хотів 10 відсотків з біопеку,тоді дасть врізатися в каналізаційну мережу міста,ті не захотіли,а бактерії не з'їдають тієї меляси Тай смердить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні