У Луцьку заступник директора училища подав до суду, аби повернути роботу

1
9
У Луцьку заступник директора училища подав до суду, аби повернути роботу
У Луцьку екс-заступник директора Вищого професійно-технічного училища намагається поновитися на посаді після закінчення контракту.

про це ідеться у сюжеті Sfera-TV Lutsk, - повідомляє Перший.

Директор Луцького вищого професійного училища Володимир Романюк виступає проти подальшої діяльності чоловіка в училищі.

Чоловік розповідає: ця неприємна історія з екс-заступником з навчально-виховної роботи Валерієм Овсянніковим тягнеться вже близько року. Керівник закладу запевняє, якби підлеглий належно виконував свої обов’язки, і це не призвело до проблем у навчальному процесі, то й приводу для розмов сьогодні б не було.

Оскільки посаду вивели зі штату, то продовжувати контракт із Валерієм Овсянніковим потреби не було. Щоправда, Володимир Романюк стверджує, що неодноразово пропонував екс-заступнику іншу посаду, від чого останній категорично відмовився. Зрештою, вирішив судитися з навчальним закладом.

«Сьогодні ж, поки відбуваються судові тяганини, і Валерій Овсянніков намагається поновитися на посаді, якої вже навіть немає у штатному розписі, справи у вищому професійному училищі потрохи йдуть на лад», – каже Володимир Романюк.

Наразі Луцький міськрайонний суд розглядає справу щодо поновлення на роботі Валерія Овсяннікова на посаді заступника директора навчального закладу.

Теги: суд, посада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це вже така традиція,зі скандалом звільняють,а воно через суди назад свій "зад" на посаду впихнути хоче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні