Жителі індонезійського села вбили майже 300 крокодилів, щоб помститися

1
-1
Жителі індонезійського села вбили майже 300 крокодилів, щоб помститися
У індонезійській провінції Західна Папуа розлючені селяни вбили майже три сотні крокодилів – у помсту за загиблого односельчанина.

За даними місцевих інформаційних агентств, селянин збирав овочі на присадибній ділянці ферми крокодилів, коли одна з рептилій напала на нього, внаслідок чого чоловік загинув, - повідомляє new-s.com.ua.

Однак односельчани вирішили цього просто так не залишити. Натовп розлючених селян вирушив на ферму, озброївшись ножами, молотками, лопатами та всіх, що попало під руку. Вони вбили 292 крокодила.

Однак винищення даного виду, який охороняється законом, є злочином, який карається штрафом або ув’язненням. Наразі поліція та місцева влада вирішує ситуацію та може висунути обвинувачення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Винищення чи?..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні