Фермер з Волині гвинтівкою побив чоловіка

1
-1
Фермер з Волині гвинтівкою побив чоловіка
Фермер із села Воля-Любитівська Ковельського району Руслан Себистиянович побив чоловіка прикладом пневматичної гвинтівки.

Під час конфлікту він через огорожу вдарив чоловіка в обличчя. Після цього зайшов на подвір’я житлового будинку та завдав йому ще одного удару прикладом в голову, - пише «Район. Ковель».

Інцидент трапився 7 квітня 2018 року близько 17 години 20 хвилин. За даними судмедекспертизи, потерпілий травмував голову та обличчя.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України, що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами до двохсот годин або виправними роботами до одного року.

Однак до суду з обвинувальним актом надійшло клопотання потерпілого з проханням закрити кримінальне провадження. Він відмовився від обвинувачення. Цивільного позову також не було.

Ковельський міськрайонний суд закрив провадження. Речовий доказ – пневматичну гвинтівку, яка знаходилася на зберіганні у поліції – повернули фермерові.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і дурак потрібно провчити таке бидло тюрягою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні