Лучани скаржаться на незавершений ремонт на Соборності

1
1
Лучани скаржаться на незавершений ремонт на Соборності
Два роки у Луцьку на проспекті Соборності ремонтували тротуар. Роботи уже завершили, однак лишили суттєві прогалини.

Лучани просять довести до пуття цю ділянку дороги. Відповідну петицію зареєструвала Олена Петрошук у вівторок, 17 липня.

«Ремонт тротуару по проспекту Соборності (зі сторони ТЦ «Гостинець») був розпочатий ще у 2016 році, на даний час роботи завершені, але залишились дві ділянки, де й досі немає покриття, поверхня нерівна, розміщені люки, під які діти всовують гілки, кидають камінці» - йдеться петиції.

Зі слів жінки, усе це робить вигляд проспекту неестетичним, а проїзд осіб з обмеженими можливостями, батьків з дітьми у візочках та інших перехожих ускладненим.

Олена Петрошук просить вирішити питання з проблемними ділянками і привести у належний стан весь тротуар по проспекту Соборності у Луцьку.

Для розгляду у відповідних службах міської ради петиція за 14 днів повинна набрати 300 голосів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас роботи по половині робляться? Асфальт на Соборності на одній половині поклали, а на другій коли, тоді мабуть коли ця перша спсується, щоб по новій знову все разом робити? :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні