Для Луцька накупують дорожніх знаків на 700 тисяч

2
2
Для Луцька накупують дорожніх знаків на 700 тисяч
До кінця року в Луцьку заплановано встановити нові дорожні знаки, а також облаштувати обмежувачі швидкості. Їх вартість оцінюють у 700 тисяч гривень.

Відповідний тендер через систему електронних закупівель Prozorro оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Пропозиції прийматимуть до 30 липня. Аукціон має розпочатися 31 липня.

Йдеться про встановлення 350 дорожніх знаків на одному стояку, 20 інформаційно-вказівних дорожніх знаків на двох односторонніх металевих стояках, навішування 250 щитків дорожніх знаків, заміну 250 дорожніх знаків на одному стояку та 330 односторонніх щитів дорожніх знаків на одному стояку.

Окрім того, передбачено облаштування обмежувачів руху у вигляді гранітних куль і обмежувачів швидкості типу «лежачі поліцейські».

Водночас заплановано роботи з обслуговування наявних дорожніх знаків, що включає очищення їх від пилу та бруду, вирівнювання та фарбування.

Усі роботи з встановлення та обслуговування дорожніх знаків триватимуть до 31 грудня цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один знак вартуватиме 50 тисяч ?
Відповісти
Як приклад Індонезія- там немає знаків, але внутрішня повага учасників руху та пішоходів не дають шансів для ДТП! Їх в рази більше, та аварій НЕМАЄ!!! Ото ж українці дЕбіли, православіє породжує кретинів, влада усе робить лише для власної наживи!!?????((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні