--> Жінка з Узбекистану 6 років жила на Волині з підробленим паспортом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка з Узбекистану 6 років жила на Волині з підробленим паспортом

1
0
Жінка з Узбекистану 6 років жила на Волині з підробленим паспортом
Шість років громадянка Республіки Узбекистан жила на Волині з підробленим паспортом.

Правопорушницю викрили у четвер, 12 липня. Вона використовувала свій паспорт із внесеними завідомо неправдивими відомостями про перетин державного кордону України, - повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Поліцейські з’ясували, що іноземка протягом шести років пред’являла працівникам управління державної міграційної служби у Волинській області свій паспорт із внесеними завідомо неправдивими відомостями про перетин державного кордону України.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Загалом, пояснили у Нацполіції, підроблені документи іноземці найчастіше використовують, щоб довше залишатися на території України. Протягом останніх півроку правоохоронці виявили 10 фактів вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтею 358 (підробка документів) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
блін, знайшли злочинців. узбеки в луцьку - спокійні люди. тихо собі заробляють на життя, не грабують, не крадуть, не дебоширять. може з поліцією не діляться ?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні