--> На Волині почали виготовляти віскі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині почали виготовляти віскі

5
10
На Волині почали виготовляти віскі
На Павлівському пивзаводі, що в Іваничівському районі на Волині, почали виготовляти горілку на основі пива, що за технологією виробництва є молодим односолодовим віскі.

Про це розповів Ярослав Федорченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Процес, який тривав цілих 2 роки та 4 місяці дав позитивний результат. Побачив світ по-справжньому унікальний крафтовий український продукт "Павлівський Пивний Дар", відомий в Європі як "Пивовіца" - повідомив він.

Батьківщиною цього крафтового напою вважається Чехія та Німеччина, де його виготовляють в приватоних броварнях невеликими партіями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то нє вудка і нє віскі, то муй пйьосек сц"т з валізкі
Відповісти
А ще на Волині є свій "коньячний" завод. Так-так, саме коньячний. Щоправда, тут не опанували кращі практики коньячного виробництва світу, позаяк відсутній виноград і технології для його виробництва. Виявляється, що можна виготовити щось з нічого. Місцевий напій "гарячого кохання" виготовлявся з гірших сортів спиртяги, в яку додавався штучний екстракт дубової кори (для кольору і запаху), барвник (синтетичний, нехарчовий) і далі згідно "рецепту" кращих коньяків світу. Три тижні тому це "виробництво" накрили фіскальні органи і присудили штраф у сумі 170 (???) тисяч гривень. Подальша доля підприємства з дуже обмеженою відповідальністю поки що невідома. Очевидно, працюють. Ці "коньяки" отримували громадське харчування Луцька і області, а також кілька сусідніх областей. Вживайте "Коньяк" (переважно - "Закарпатський") місцевого виробника, лише не впивайтесь. Так записано в Біблії.
Відповісти
ти вже прийняв на груди шмурдяка?
Відповісти
- це аксіома!
Відповісти
Трохи заробить на рекламі Ярослав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні