Карамболь, ліччі, папайя: чи готовий організм волинян до екзотичної їжі. ВІДЕО

1
-1
Карамболь, ліччі, папайя: чи готовий організм волинян до екзотичної їжі. ВІДЕО
Карамболь, ліччі, папайя, авокадо, манго - такий асортимент екзотичних фруктів з усього світу можна знайти на одному з луцьких ринків.

Підприємиця Вікторія Коляда більше року займається продажем цих незвичних для волинян фруктів, які привозять звідусіль, - йдеться у сюжеті «Суспільного. Волинь».

«Така виникла ідея, бо я завжди люблю займатися тим, чого ні в кого немає. І тому я почала потрохи звозити екзотику. Цей товар постачається під замовлення. Наприклад, є пітахайя, ліччі, кремові авокадо, карамболь, папайя», - каже Вікторія.

Лікарка Валентина Кравченко розповіла, що вживати сезонні фрукти, які виросли у місцевості, де ми проживаємо, краще для організму.

«Краще вживати фрукти і овочі, які вирощуються в даній місцевості. Якщо вже вживати екзотичні фрукти, то це треба робити обережно, поступово вводити у свій раціон і дивитися, чи немає побічних реакцій», - розповіла вона.

Гастроентеролог розповіла, головне - мати у всьому міру. Упродовж доби можна з’їсти до півкілограма фруктів.

«Люди можуть їсти екзотичні фрукти, але кількість їхня не повинна бути великою. Бо можуть виникати неприємні відчуття. Як правило, вони пов’язані з тим, що ми не знаємо, як ці фрукти сюди привозяться, як обробляються, як їх готують для того, щоб найдовше зберегти свіжість», - повідомила гастроентеролог Олена Максимчук.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так треба їсти обережно,бо можна перетворитися на аборигенів які живуть там де ростуть оті фрукти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні