Бразилець шукає родичів із села на Волині. ФОТО

0
0
Бразилець шукає родичів із села на Волині. ФОТО
Бразилець розшукує своїх родичів із села Смідин Старовижівського району.

Про це пише ‎Nataliya Povzun‎ у Фейсбуці.

"Цікавить село Смідин. Потрібна допомога краєзнавців, які могли б порадити, де знайти інформацію про родичів емігрантів, які зараз проживають в Латинській Америці, в Бразилії. Лучіано ніколи в Україні не був, його дід Стефан і баба Ксенія Калай, або Цалай (в оригіналі Calaj, не знаю як правильно читати) приїхали з України у 1934 році після геноциду Сталіна", - йдеться у дописі.

"Його тітці Ганні Calaj було 3 роки, коли вона приїхала до Бразилії з бабусею і дідусем, вона має 87 років, вона є на фото, живе у місті Понта-Гросса Парана. Коли його бабуся і дідусь приїхали з України, то вони були фермери в IRATI області і піонерами в посадці пшениці. Він пишається Україною і робить документальний фільм про еміграцію", - зазначає користувачка.

"профіль справжній, але вам вирішувати чи допомагати, чемний, дякував, і переживав, що багато часу відібрав. Думаю, що цікаво буде науковим керівникам старшокласників для роботи для тої ж Малої Академії, або так знайдеться хто небайдужий, це ж так приємно, коли людина не забуває своє коріння. Спілкується португальською, але гугл транслейт перекладає добре", - додає вона.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні