Волинянка розповіла про участь у шоу «Хата на тата»

0
4
Волинянка розповіла про участь у шоу «Хата на тата»
Виграли 50 тисяч гривень, але до цього часу не отримали їх. Віра Бучман, яка разом з чоловіком Іваном та донечками Каріною і Міланою взяла участь у шоу «Хата на тата», поділилася враженнями від участі у шоу.

Про це пише газета «Волинь нова» у четвер, 12 липня.

Минуло більше місяця, відколи подружжя Віри та Івана Бучманів із села Шклинь Горохівського району взяло участь у шоу «Хата на тата».
Згідно з умовами передачі, Іван мав протягом тижня виконувати всі домашні чоловічі та жіночі роботи, а Віра тим часом поїхала відпочивати у сонячну Одесу.

Отож, щойно Віра вийшла за поріг рідної хати, її чоловік Іван опинився під прицілом телекамер, перед якими сапав город, прав, прасував, готував, прибирав.

Тим часом білий лімузин привіз Віру на сільську автобусну зупинку. І звідти автомобілем знімальної групи вона помчала до Луцька. Далі – поїздом у сонячну Одесу.

Там волинянку поселили у розкішному готелі. Чотири дні запам’ятаються зйомками в номері, на пляжі, в ресторанах, із дельфінами та учасником телешоу «Холостяк». Щоразу волинянка була вдягнута в нові сукні, мала професійний макіяж, манікюр та зачіску.

«Але, зізнаюся, ця розкіш не для мене. Не звикла я до такого, хоча й не жалкую, що отримала безцінний досвід. Тепер розумію, наскільки люблю рідний Шклинь, сільський спокій, дім, чоловіка, діток», - зізналася жінка.

Пригадала, як, виконавши всі умови конкурсу, сім’я у повному складі зустрілася в одному з луцьких ресторанів.

«Я побачила свого Ваню, дівчаток і не могла стримати сліз щастя. Чоловік, мабуть, уперше бачив мене такою!» - розповіла учасниця шоу.

Малеча не впізнала маму в шикарній сукні, з іншим кольором волосся, модною зачіскою.

«Знімайте вже з мене той макіяж», - казала жінка, побачивши, як уважно вдивляється в її обличчя маленька донечка Мілана.
Зараз Віра з Іваном повернулися до звичного сімейного життя. Дружина каже, що чоловік після шоу став частіше пропонувати їй допомогу.

Щодо виграних 50 тисяч гривень – їх Бучмани наразі не отримали. Замість коштів «Хата на тата» подарувала родині сертифікат. Грошову винагороду канал СТБ обіцяє вручити урочисто у столиці, звідки надійде запрошення.

А телепередачу про шклинську хату, сміливо залишену Вірою на Івана, Україна має побачити через два місяці.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні