Яким буде «Бандерштат 2018»? ВІДЕО

4
-1
Яким буде «Бандерштат 2018»? ВІДЕО
«Друга ріка», «Тартак», «Один в каное» та навіть Віктор Павлік із власним рок-бендом. Такі учасники цьогорічного фестивалю «Бандерштат», що відбудеться з 3 по 5 серпня.

Вже вдруге музичне дійство проводитимуть на території села Рованці, навпроти Луцького центрального пляжу, - йдеться у сюжеті «12 каналу».

Традиційно на «Бандерштаті» діятимуть три денні сцени, та ще одна нічна, акустична. Для учасників бойових дій, а також для дітей до 12 років вхід буде безкоштовним.

Перед фестивалем поле викосять, поставлять огорожу. На цій території можна буде заночувати у власному наметі, або ж взяти його в оренду.

Також тут облаштують туалети та душові кабіни. Як і минулого року, дістатись на «Бандерштат» можна буде через Стир.

Поки що найактивніше квитки купують з Львівської Тернопільської, Київської та Рівненської областей. Волиняни ж, кажуть організатори, не настільки зацікавлені як їх сусіди.

А ще на цьогорічному «Бандерштаті» будуть жителі східних областей України. До слова, за офіційними даними, минулоріч «Бандерштат»" відвідали понад 12 тисяч учасників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я щось не розумію, але, майже щоразу, коли має відбутись якийсь концерт "нєугодних" виконавців, починають вспливати поцріоти з вигуками - "в країні війна, а ви тут концерти влаштовуєте", і т.п.
МЛЯ, ту не концерт, тут цілий хфєстіфаль!!!
P.S. А забув додати, мета фестивалю - патріотичне виховання молоді і тому подібне бла-бла-бла, але, вхід - ПЛАТНИЙ. китки не дуже дешеві.
Відповісти
проспонсоруй витрати - буде безкоштовний вхід
Відповісти
я знову щось не розумію, але, "скакали" за ідею, чи за гроші? Тобто, ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНІ співаки (гурти, барди і т.п.) - можуть виступити безкоштовно, чи патріотизм - одне, гроші - інше? Так само і з орендою обладнання...Так само і з волонтерами, волонтери,які отримують за роботу гроші - це не волонтери, а наймані працівники.
Відповісти
1. Волонтери працюють безоплатно, натомість їх харчують, дають волонтерські футболки, вони не платять за вхід, і отримують корисний досвід.
2. Деякі молоді гурти напевно, виступають безоплатно, натомість вони отримують сцену і перших слухачів, таким чином, нові гурти виступають для того, щоб їх побачили і зацінили.
3.Орендувати обладнання за гроші - це нормальна практика. Провтикав/зіпсував намет чи спальник - будь добрий, відшкодовуй.
4.Фестиваль має бути хоча б самоокупний, якщо не працювати собі в дохід. Продавати алкоголь заборонено - і повір, виїхати лише на квитках дуже складно. Та організаторам це вдається, бо люди схвалюють ідею безалкогольного фесту.
5. Брати гроші, і не найменші, за вхід на фест - це європейська практика. Хочеш якісного саунду і цікавих гуртів - платиш.
Сподіваюсь, я все пояснив. Взагалі не відписую таким в коменти, але бісять люди, які далекі від розуміння теми і пишуть такі дурниці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні