Секрети «Карабасу»: від будівельника до бармена*

0
-3
Секрети «Карабасу»: від будівельника до бармена*
Приватна броварня «Карабас Барабас» славиться своїм живим пивом, смачними закусками та неймовірною атмосферою. Але головним у будь-якій справі є люди. Саме привітний та кваліфікований персонал створює чудову атмосферу у закладі завдяки тому, що любить свою роботу та виконує її із задоволенням.

Наступний герой нашої рубрики бармен Артем. Як розповідає хлопець, його робота - це не просто налити, а вислухати, порадити, підтримати та зробити усе можливе аби людина вийшла з залу щасливою та задоволеною.

Про те як зустріти свою другу половинку на роботі та стати психологом для гостя читайте у цитатнику.


*************

Працюю у Карабасі, що на проспекті Волі, 48 з першого дня його відкриття
, майже півтора роки.Особливість нашого закладу у тому, що гості мають вибір: сидіти у закладі, або відпочити на свіжому повітрі на літній терасі. Відвідувачів завжди достатньо, лучани полюбляють наше пиво.

*************

Наш «маленький Карабас» - універсальний. Заклад чудово підходить для обіду і для відпочинку після робочого дня.

*************

Мені завжди подобалась робота бармена, а у «Карабасі» втілив свою мрію у реальність. Мені подобається постійно працювати з людьми та спілкуватись. Найбільше мені імпонує створювати людям свято.

*************

Раніше займався зовсім іншою роботою, зокрема пов’язане з будівництвом. Доклав руку і до створення «Карабасу».

*************

Найбільше подобається колектив. Я проводжу більшість свого часу тут, навіть у вихідний. Вважаю, що якщо любиш свою роботу то добре її виконуєш.

*************

Ми всі друзі, навіть можна сказати сім’я. На роботі я знайшов свою другу половинку.

*************

Наші відвідувачі надають перевагу класичному пиву, а не коктейлям. Бувають гості, які приходять спеціально до бармена аби просто поговорити. В такі моменти завжди потрібно вислухати людину. Багато відвідувачів стали моїми друзями.

*************

Секрет роботи? Стабільність. Я впевнений у своїй роботі, керівництві та колективі. Буду продовжувати освоювати роботу бармена та розвиватись. У «Карабасі» прогресивний робочий ріст, це дуже мотивує.

«Карабас Барабас» - заклад, який притягує не лише своєю смачною кухнею, а й людяністю та душевністю. Хороший колектив , який любить свою справу – основа класного закладу. Завітайте до приватної броварні та переконайтесь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні