Волинянин до смерті побив дружину: подробиці трагедії

0
-3
Волинянин до смерті побив дружину: подробиці трагедії
На Волині 62-річний мешканець Рожища побив свою 58-річну дружину. Жінка десять днів терпіла нестерпний біль, а потім померла.

Деталі страшної трагедії розповів начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області підполковник поліції Олександр Басалик, - пише Район.Рожище.

Зі слів правоохоронця, повідомлення про смерть 58-річної рожищанки Тетяни надійшло в поліцію 8 липня, о 18:42 год. На місце смерті виїхали оперативники.

Зовнішніх видимих ознак насильницької смерті на тілі померлої не було виявлено. Але, згідно з висновком судмедексперта, смерть Тетяни настала внаслідок тілесних ушкоджень у вигляді тупої травми грудної клітки з численними зламами ребер, розривом селезінки та гемотораксу.

У ході слідства правоохоронці з'ясували, що жінку побив її чоловік, 62-річний Леонід. Конфлікт між подружжям виник ще 28 червня.
Чоловік під час словесної суперечки кілька разів вдарив дружину.
Чому усі десять днів жінка терпіла нестерпний біль і не зверталася до лікарів, тепер ніхто не дізнається.

Поліцейські затримали правопорушника. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання щодо оголошення чоловікові про підозру. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні