Провели в останню путь воїна волинської бригади

2
1
Провели в останню путь воїна волинської бригади
Воїна 14-ї ОМБр Івана Борсука провели в останню путь на Рівненщині.

Про це повідомляє Цензор.нет.

Біця поранили 29 червня в районі населеного пункту Попасна Донецької області внаслідок обстрілу з боку найманців РФ.

8 липня в Харківському військовому госпіталі він помер від поранень.

У вівторок, 10 липня, в селі Лютинськ Дубровицького району Рівненської області відбулося прощання з Іваном Борсуком, 1986 року народження.

Борсук Іван Іванович народився 9 липня 1986 року в селі Лютинськ Дубровицького району. Навчався в Березнівському Західноукраїнському коледжі на правничому відділенні, який закінчив у 2006 році.

Строкову службу проходив у період із 2006 по 2007 рік у 80-й аеромобільній бригаді. Під час мобілізації в особливий період був призваний до лав Збройних сил України в ІІІ хвилі.

Військову службу проходив у період із серпня 2014 року по січень 2016 року в 128-й окремій гірничо-штурмовій бригаді.

Під час виконання бойових завдань проявив мужність і героїзм в операції в Дебальцевому, за що Указом Президента України від 26.02.2015 року був нагороджений Орденом "За мужність" ІІІ ст.

Нагороджений також медаллю "Захисник Вітчизни", пам'ятною медаллю "128 ОГПБ військова розвідка", нагрудним знаком "Ветеран Війни-УБД".

У травні 2018 року уклав контракт для проходження військової служби в 14-й ОМБр.

Під час обстрілу позицій 29 червня 2018 року в районні населеного пункту Попасна Донецької області зазнав вогневого кульового поранення голови, внаслідок чого 8 липня 2018 року від зазнаних поранень помер у Харківському військовому госпіталі.

У загиблого залишилися батьки, дружина та дев'ятирічна донька, а також старша сестра.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці, мужики які думають підписувати контракт схаменіться, подумайте що ви робите. Хай там воюють синки порошенка, авакова, гройсмана. Ви подумайте про своїх рідних, ВИ ПОТРІБНІ ЇМ. Для чиновників ви просто мясо. Бережіть свої сімї, рідних, і хай вас береже бог.
Відповісти
Невже ті пільги і ласий шматок землі замінять дитині батька??? Ще й не в бою загинув, а застрелили як дичину, прикро за українців. Нація рабів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні