Якого волинського медика впіймали на хабарі

4
-3
Якого волинського медика впіймали на хабарі
На хабарі у 10 тисяч гривень впіймали головного лікаря Ратнівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Людмилу Терещук.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, прокурор області Максим Киричук повідомив про те, що медика районного медзакладу викрили на хабарі.

Начебто посадовиця планувала взяти 10 тисяч гривень за те, що посприяє у продовженні договору оренди підприємцю. Її впіймали на отриманні першого траншу у розмірі шести тисяч гривень.

Як стало відомо, на хабарі впіймали головного лікаря Ратнівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Людмила Терещук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підприємець, очевидно, орендував аптеку ?..
Відповісти
- праву стійку шассі літака
Відповісти
Звичайно ж наші доблесні борці з корупцією не підуть на порошенківські заводи де дерибанять мільярди. А довести лікарів до повного зубожіння, а потім підставляти з хабарами - це нам запросто. Браво борцям з корупцією. А в АТО сходити не хочете, панове мусора.
.
Відповісти
Яке зубожіння? Вона бідує? Це криси в білих халатах. Користуються тим, що тягнуть з людини чи її родичів гроші, бо заради здоров'я на все готові. Якщо малі зарплати, то йдіть і доводьте керівництву, що заслуговуєте на більші, а не перекладаєте свої проблеми на плечі пацієнтів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні